Jälleenmyyjä

Jälleenmyyjä

Kiinnostaako laajentuminen lemmikkien premium-kategoriaan? Alvar Petin tuotteet tarjoavat tähän korkealaatuisen ja vastuullisen vaihtoehdon.

Valikoimamme koostuu ympäristöystävällisistä premium-tuotteista koirille. Tuotteemme on valmistettu pohjoismaisista, kestävistä ja korkealaatuisista raaka-aineista.

Haluatko kuulla lisää tuotteistamme?

Ota yhteyttä, niin etsitään valikoimastamme teidän tarpeisiin sopivat tuotteet.

Riina Ristola, partnerships coordinator
riina@alvarpet.com

Mikä Alvar Pet?

Alvar Pet on suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida hiilitassunjälki. Palvelu keskittyy yksilöllisiin, kestäviin ratkaisuihin koirien ruokinnan ja hyvinvoinnin saralla. Huhtikuusta 2020 lähtien yritys on ruokkinut jo yli 50 000 nelijalkaista asiakasta ja toimii Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Alvarin tuotevalikoima

✔️ Eläinlääkärien ja koiranruokinnan asiantuntijoiden kehittämä
✔️ Valmistettu Suomessa ja Tanskassa
✔️ Käytämme ainesosia, jotka ovat paikallisia, korkealaatuisia, innovatiivisia ja vastuullisia – pohjoismaisen luonnon voimalla.
✔️ Tuotekehityksemme pohjautuu tieteelliseen tietoon koirien ravitsemuksellista tarpeista ja koiranruoan ilmastovaikutuksista.
✔️ Eri ravitsemuksellisiin tarpeisiin kohdistettuja tuotteita, joiden ilmastovaikutus on minimoitu.

Alvarin kuvapankki jälleenmyyjille

Kuvapankistamme löydät kuvia ja videoita Alvarin tuotteista. Voit hyödyntää tätä sisältöä, kun kerrot kanavissasi tuotteistamme.