Liity laumaan – saat 10% alennuksen

syyskuu, 2021

Alvar sponssaa

Sponssaako Alvar? No todellakin! Me rakastamme koiraharrastuksia, ja on ihanaa että pääsemme niihin osallisiksi.

Alvarin tapahtumasponso-rointi

Vaikka Alvar (startup-pup) ei ole agilityn kirkkain tähti vaan päätyy mieluummin kirmaamaan villasukkien perässä, rakastaa Alvar (startup) koiraharrastuksia! Sponsoroimme mielellämme erilaisia tapahtumia ympäri vuoden – niistä enemmän tässä blogitekstissä.

Tapahtumayhteistyöt

Saamme säännöllisesti kyselyitä erilaisiin tapahtumasponsorointeihin liittyen, ja iloksemme voimme useinkin lähteä sponsorointiin mukaan tuotepalkinnoin. Vielä pienenä startupina meillä on kuitenkin kiintiöt tapahtumayhteistöille, ja pyrimme jakamaan ansaittuja palkintoja mahdollisimman tasaisesti.

Olemme tehneet yhteistyötä erilaisten seurojen ja yhdistysten kanssa joko yksittäisissä tapahtumissa tai pidempiaikaisella sopimuksella. Tässä vaiheessa startupia emme ole tehneet rahallista sponsorointia, vaan toivomme tuotepalkintojen ilahduttavan hiiienoja koirakkoja! Myös seuratoiminnan tuotesämpläykset ja laitamainokset ovat mahdollisia – yhteistyöstä voidaan sopia aina yksilöllisesti.

Yhteistyötä vastaan toivomme tapahtumanjärjestäjän tai yhteistyökumppanin noudattavan Alvarin yhteistyön periaatteita:

🐾 Varmistat palkintojen oikeanlaisen säilytyksen (vettyneet pussit ovat harmitus niin tapahtumanjärjestäjälle kuin meillekin)

🐾 Kaikki tapahtumanjärjestäjän alainen noudattaa eläinsuojelulakia ja hyviä eettisiä käytäntöjä

Mikäli haluaisit Alvarin tapahtumasi tai seurasi sponsoriksi, täytäthän tämän lomakkeen ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia noin kerran viikossa.

Oletko aktiivinen koiraharrastaja?

Sponsoroimme myös yksittäisharrastajia aina silloin tällöin, mikäli tarpeet ja toiveet kohtaavat. Jos tarvitset lisämotivaatiota treenituokioihin ja levität mielelläsi Alvarin sanomaa somessa, ole meihin yhteydessä hello@alvarpet.com ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian! Samaan osoitteeseen vastaanotamme mielellämme myös muita yhteistyöpyyntöjä. 🐾

Hukkaherkut toimivat Alvar-ambassadorin Pumban treenimotivaattorina.

Hukkaherkut toimivat Alvar-ambassadorin Pumban treenimotivaattorina.

Alvarista sponsoriksi?

Täytä meidän sponsorointilomake, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia noin kerran viikossa. Sponsorointilomakkeeseen