Liity laumaan – saat 10% alennuksen

helmikuu, 2022

Koiran ruokintaneuvonta

Mietityttääkö koirasi ruokavalio? Alvarin eläinlääkäri Henna neuvoo terveen ja oireilevan koiran ruokintaan liittyvissä asioissa.

Apua ruokintapulmiin? Tervetuloa tohtori Alvarin vastaanotolle!

Mietityttääkö koirasi ruokavalio? Alvarin eläinlääkäri Henna neuvoo niin terveen kuin oireilevankin koiran ruokintaan liittyvissä asioissa. Varaa Alvarin ravitsemusneuvonta

Miksi varaisin koiran ravitsemusneuvonnan?

Koirien erilaisia ruokavalioita on olemassa yhtä monia kuin maailmassa on tassupareja. Terveellinen ruokavalio on merkittävä osa koirasi hyvinvointia läpi sen elämän. Oikeanlaisella ruokavaliolla voidaan tukea pennun kasvua ja kehitystä, huomioida aikuisen koiran yksilölliset tarpeet ja varmistaa ikääntyvälle koiralle reipas vanhuus. Jokaisen koiran yksilölliset ominaisuudet kuten rotu, koko ja aktiivisuus vaikuttavat sen ravitsemustarpeisiin.

Pennuille ja aikuisille koirille annetut ravitsemussuositukset poikkeavat toisistaan energian- ja ravintoaineiden saannin osalta. Ikääntyvien koirien ruokintaan ei ole olemassa aikuisen koiran ruokinnasta poikkeavia virallisia suosituksia, mutta tervettä ikääntymistä on mahdollista tukea oikealla ruokinnalla monin tavoin.

Koiran ravitsemusneuvonta auttaa ja tukee omistajaa ja tassuttelijaa kaikissa ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Me Alvarilla olemme huomanneet, että selkeille ja tutkimustietoon perustuville koiran ruokintaan liittyville neuvoille on kysyntää. Tarjoamme nykyisille ja mahdollisille uusille asiakkaillemme ilmaisen Alvarin eläinlääkärin ruokintaneuvonnan.

Kaksi shelttiä poseeraa.

Koirien ruokavalio on yksilöllinen.

Ruokintaneuvonnassa keskitymme koirasi yksilöllisiin tarpeisiin

Alvarin ravitsemusneuvonta on virtuaalinen, valintasi mukaan videopuhelu tai tavallinen puhelu. Ruokintakonsultaatiossa keskitytään koirasi yksilöllisiin tarpeisiin. Puhelussa käydään läpi koirasi tämän hetkinen terveys- ja ravitsemustilanne ja keskustellaan sinua askarruttavista asioista.

Kysymyksesi voivat liittyä vaikkapa oikean Alvarin kuivaruoan valintaan tai esimerkiksi eri ikäisten koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin, yleisesti koirasi terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen oikean ruokavalion avulla.

Voit halutessasi kysyä myös ruokintaan liittyvistä terveysongelmista. Tarvittaessa Tohtori Alvar ohjaa sinut jatkokeskusteluihin hoitavan eläinlääkärin kanssa. Ruokintaneuvonnassa ei luonnollisesti tehdä diagnooseja tai anneta lääkityssuosituksia, mutta tietoa ja vinkkejä mahdollisista ravitsemuksellisista tukihoidoista saat runsaasti.

Cockerspanieli haistelee Alvarin nappulapusseja.

Tohtori Alvar auttaa teitä ravitsemukseen liittyvissä asioissa

Kuka on Tohtori Alvar?

Tohtori Alvar eli Henna Söderholm on eläinlääkäri, Eläinlääketieteen tohtori, lemmikinruoka-alan konkari sekä yksi Alvar Petin perustajista ja tuotekehitysjohtaja.

“Olen koulutukseltani eläinlääkäri ja työskennellyt kymmenen vuotta koirien ja kissojen ruokinnan parissa, kansainvälisen lemmikinruokayrityksen tieteellisen viestinnän ja koulutuksen asiantuntijana sekä tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä.

“Työssäni olen päässyt toimimaan yhteistyössä alan kansainvälisten huippuosaajien kanssa ja kehittämään ammattitaitoani niin käytännön työn kautta kuin kurssien ja koulutusten avulla. Potilastyötä olen tehnyt aiemmin sekä pieneläin- että sekapraktiikassa. Tieteellisen mielenkiinnon kohteena minulla on erityisesti elintarvike- ja rehuturvallisuus, josta olen väitellyt tohtoriksi.”

– Henna Söderholm

Alvarin eläinlääkäri Henna Söderholm koiriensa kanssa.

Yksilöllinen ruokintasuositus

Alvarin suosituskone antaa juuri teidän tarpeisiin soveltuvan yksilöllisen ruokintasuosituksen. Alvarin kuivaruokia eli Nollapäästönappuloita on tällä hetkellä 11 erilaista reseptiä. Jokaisen koiran ruokinta on yksilöllistä, ja ravinnon valintaan vaikuttavat monenlaiset eri tekijät. Suosituskone on apunasi oikean Nollapäästönappulan valinnassa. Halutessasi voit toki vaihtaa reseptin!

Lue 11 syytä, miksi Alvarin Nollapäästönappulat ovat paras kuivaruoka koirallesi.

Jos ensimmäinen kokeilemasi Nollapäästönappula resepti ei syystä tai toisesta sovi teille, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hello@alvarpet.com tai varaamaan Tohtori Alvarin ruokintaneuvonnan. Autamme teitä löytämään uuden sopivan reseptin!

Löydät kaikki Alvarin tuotteet täältä.

Haluatko lisää lukemista koiran ruokinnasta?

Löydät Alvarin blogista Alvarin eläinlääkärin kirjoittamia artikkeleita koiranruokintaan sekä muita vinkkejä kestävään koira-arkeen.

Tutustu esimerkiksi artikkeleihin; koiranpennun ruokinta, nirson koiran ruokinta, vanhan koiran ruokinta, koiran laihdutus ja painonhallintaherkkävatsaisen koiran ruokinta.