toukokuu, 2023

Suosittele meitä ja pääse tassuiksi Alvar-mallistoon! 

Kampanja: kun kaverisi tilaa kokeilupaketin, olet askeleen lähempänä kesän kuumimpia releitä.

Alvarin asustemallisto ja suosittelukampanja

Suunnittelimme rajoitetun malliston Alvar-asusteita, joita haluaisimme itse käyttää (ja todellakin tulemme käyttämään koko kesän 🤠). Kumppaneina tuotannossa ovat rakkaat ystävämme R-Collectionilta ja Globe Hopelta.

Asusteita saa omakseen tuomalla koirakavereita mukaan Alvarin matkalle! Jos suosittelulinkkisi kautta 3 kaveria tilaa kokeilupaketin, saat koirahuivin. Jos 9, saat kalastajahatun tai voit halutessasi valita sen sijaan koirahuivin ja vyölaukun (3+6=9). 15 kaveria tuomalla keräät koko trion.

Kiitos jo etukäteen kaikille suosittelukarkeloihin mukaan lähteville – teidän tuki ja suosittelut ovat meille kannattavin, kestävin tapa kasvaa. 💚

Näin homma toimii

Nappaa henkilökohtainen suosittelulinkkisi asiakassivulta, ja suitsuta Alvaria tutuille koiranomistajille. Koirapuistoissa, treenikentillä, someryhmissä, pentuesisaruksille.. Kun he uutena asiakkaana tilaavat kokeilupaketin suosittelulinkkisi kautta, olet askeleen lähempänä Alvar-releitä.

Saanko silti myös normaalin 10€ suositteluedun?

Todellakin! Etua kertyy tilillesi tavalliseen tapaan ja ale lisätään toimitukseen automaattisesti. Alvar-asiakkaaksi alkanut kaverisikin saa seuraavasta toimituksestaan -10€.

Mistä tiedän kuinka lähellä olen asusteen saamista?

Saat sähköpostitse vahvistuksen jokaisesta uudesta suosittelusta, ja voit seurata kertyneiden suosittelujen määrää asiakassivullasi.

Montako asustetta voin kerätä?

Vaikka koko katraalle. Ynnäämme kampanja-ajan suosittelut yhteen kesäkuun päätyttyä ja olemme sinuun yhteydessä! Jos suosittelulinkkisi kautta 6 on tilannut kokeilupaketin, voit valita, haluatko 1 vyölaukun vai 2 huivia (3+3) jne.

Mitä jos suosittelulinkki ei toimikaan?

Jos tuttusi tilasi kokeilupaketin kampanja-aikana suosittelulinkkisi kautta, muttet saanut meiliä tai asiakassivulla ei näy kertynyttä etua, ota meihin yhteyttä niin korjataan asia. 💪🏼

Toimitus nollasi suosittelukertymän, mitä teen?

Suositteluedut (10€ per kaveri) vähennetään toimituksista automaattisesti, mutta ei hätää: se ei haittaa eikä sotke meidän seurantaa.

Malliston tuotteet

Mallisto on rajattu, ja ei myynnissä. Toki jos vastaanotto on huippuhyvä, harkitsemme jatkoa – kyse on varusteista, joita ilman emme enää halunneet elää. 😎😍

Alvar x R-collection -koirahuivi

Kysyimme R-collectionilta, olisiko heillä ylijääneitä kankaita, mistä voisi helposti tehdä upeita koirahuiveja. Olihan heillä, ja tässä Luna poseeraa upeassa huivissaan. Huivi on 97% puuvillaa ja 3% elastaania, valmistettu Virossa, kolmiomallinen (lyhyet sivut 55 x 55 cm) ja siinä lukee “Conscious Pup Club”.

Alvar x Globe Hope -vyölaukku

Ja mitä tulee koirankävelyttäjän käytännöllisimpiin varusteisiin, vyölaukusta löytyy tilaa kännykälle, kakkapusseille ja koiranherkuille (miksei ihmisenkin makupaloille). Vetoketjulla suljettavan laukun sisäpuolella on lisätasku. Vyölaukku on ylijäämätekstiiliä (polyesteri), valmistettu Virossa, säädettävä one size ja varustettu Alvar-logolla.

Alvar x R-collection -kalastajahattu

Satoi tai paistoi, kalastajahattu suojaa koirankävelyttäjää keleiltä! Meidän mielestä huippuhyvännäköinen hattu on 97% puuvillaa ja 3% elastaania, valmistettu Virossa, kooltaan one size ja siinä lukee “Conscious Pup Club”.

Kampanjan aikataulu ja säännöt

  • Kaikki aikavälillä 25.5.–30.6.2023 suosittelulinkin kautta kokeilupaketteja onnistuneesti tilanneet uudet Alvar-asiakkaat lasketaan suosittelijoidensa pottiin
  • Väärinkäytösten välttämiseksi saman talouden suositteluja ei lasketa (1 per talous), eikä myöskään peruutettuja, noutamatta jätettyjä tai hyvitettyjä kokeilupaketteja
  • Otamme yhteyttä asusteita ansainneisiin viikon 27 (3.–7.7.) aikana
  • Tuotteet pyritään toimittamaan heinäkuun aikana. Mikäli kampanjan suosio yllättää meidät positiivisesti 😍, voi osan tuotteista odotusaika olla pitempi.