Alvarin tarina

Alvar Pet on suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida koirien hiilitassunjälki.

(Ja hän, kuvassa, on Alvar. Meidän muusa, keulakuva ja päämaistaja.)

Tämä on Alvarin tarina(n alku).

Koiria otetaan Suomessa enemmän kuin koskaan aiemmin, ja tänä vuonna syntyy enemmän koiranpentuja kuin vauvoja. Koirat otetaan osaksi perhettä, ja niihin ollaan valmiita panostamaan: lemmikkeihin käytetty rahamäärä on kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa. Näemme toimialan kehityssuunnassa aiheen huoleen. Koirille ostetaan yhä enemmän tavaraa ja niitä ruokitaan lihapitoisemmilla ruoilla kuin tarvitsisi. Ylenpalttisuus ei tee koirasta sen onnellisempaa, ja kulutus tapahtuu ympäristön kustannuksella.

Varsinkin nyt poikkeusaikana huomaa, kuinka paljon iloa lemmikit elämäämme tuovat. Siksi koiranomistaminen ei saisi olla valinta ilmastoa vastaan!

Perustimme Alvarin sovittaaksemme yhteen lemmikit ja kasvavan ympäristötietoisuuden. Teemme sen tarjoamalla (asiakkaalle helppoja, koiralle tarvelähtöisiä ja korkealaatuisia, ympäristölle vaikuttavia) vastuullisia ratkaisuja tiedostaville koiranomistajille.

Terveisin, Alvarin lauma

Alvar Petin toimitusjohtaja Ilari Haataja ja Alvar-koira.
Customer Suppor DE Andrea.
Eläinlääkäri Henna Söderholm ja koirat Teddy sekä Pluto.
Customer support Jenni ja Brina-koira.
Co-founder Hanna Lemmetti ja Pyry-koira.
Growth marketer Olli ja Bob-koira.
Co-founder Sini Saalasti ja koirat Sylvi & Manu
Marketing coordinator Iida.

Lisätietoa tiimiläisistä löydät somesta tunnisteella #teamalvar.
Meidät tavoittaa sähköpostitse: etunimi@alvarpet.com ☺️

Mukaan remmiin? Kasvuyrityksenä rekrytoimme säännöllisesti. Voit löytää avoimet paikat blogistamme tunnisteella #rekry tai lähettää avoimen hakemuksesi sähköpostitse hello@alvarpet.com.