Alvar x Wolt

Alvar x Wolt

Kuulitko jo, että Alvar Pet on Woltissa? Voit nyt saada tuotteemme entistä nopeammin kotiovellesi!

Bobi ja Wolt
Bobi viimeistelee ensimmäistä Wolt-tilaustaan.

Miksi Wolt?

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin – Woltin kotiinkuljetuksen ansiosta voimme palvella alvaristeja entistäkin nopeammin. Ympäristöystävällinen koiranruokamme tavoittaa Woltin kautta toivottavasti myös uusia karvatassuja, jotka ovat toivoneet esimerkiksi mahdollisuutta ostaa herkkuja erikseen.

Pääsemme myös tarjoamaan teille uusia tuotekokonaisuuksia, joiden toivomme tietenkin hurmaavan karvakuonot! Niistä lisää hieman alempana.

Mihin toimitamme?

Wolt-lähetykset lähtevät Helsingin toimistoltamme Malminkadulta, mistä toimitamme tuotteita Helsingin keskustassa noin 3 kilometrin säteellä. Wolt on meille myös loistava kumppani nopeisiin toimituksiin, sillä hekin kompensoivat kuljetusten hiilidioksidipäästöt. Tämäkin ympäristöteko siis säilyy, vaikka tilaisitkin alvarin tuotteita Woltista verkkokaupan sijaan.

Oma verkkokauppamme palvelee edelleen koko Suomessa.

Mitä kaikkea Wolt-kaupastamme sitten saa?

No vaikka mitä! Erikoisuutena "bundlet", eli kombot, eli maukkaat tuoteyhdistelmät karvakuonojen herkkuhetkiin. Tällä hetkellä bundle-valikoimaamme kuuluu kolme veden-kielelle-herahduttavaa kokonaisuutta: Lauantaipussi, Kalastajan kaveri ja Luu purtavaksi.

Bundlet ovat omiaan esimerkiksi hetkiin, kun haluat hemmotella koiraasi tai kun tassuttelijalle tulee annoskateus sinun ruokatilauksestasi. Se syyllistävä ilme, jonka karvakuono omistajaansa luo... Ai että, se pistää paatuneimpaankin sydämeen. 😄

Tervetuloa ostoksille Alvarin Wolt-kauppaan!

Brina ja Pyry odottavat malttamattomia ensimmäisiä Wolt-toimituksiaan.
Brina ja Pyry odottavat malttamattomia ensimmäisiä Wolt-toimituksiaan.