Liity laumaan – saat 10% alennuksen

heinäkuu, 2021

Alvarin hotellivinkit

Alvar 💘 hotellit. Kurkkaa tästä, mistä löydät karvakamullesi parhaat herkut hotelliyöhön!

Alvarin hotellivinkit

Koska Alvarilla halutaan tukea kotimaanmatkailua, ryhdyimme yhteistyöhön valikoitujen hotellien kanssa – jotta yöpyminen koiran kanssa olisi entistä maukkaampaa! Kokosimme alle listan hotelleista, joita ehdottomasti suosittelemme, ja joihin koirasikin varmasti haluaisi vieraaksi. 😉 

The Barö Hotel

Tämän idyllisempää hotellia on vaikea löytää! The Barö on ekologisesti rakennettu saaristohotelli Barösundin alueella Inkoossa, ja tarjoaa upeat puitteet luonnon helmassa. Uutuushotelli on arvatekin jo hyvin bookattu, mutta varaa vaikka syksyn ruskaan ihana loma koiran kanssa: https://www.thebaro.fi/.

Vieraanamme saat henkilökohtaisen, lämpimän ja mieleenpainuvan kokemuksen sekä hotellissamme että ravintolassamme. Ympäröivä luonto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja palvelut täydentävät elämyksen uniikiksi yhdistelmäksi luonnonläheisyyttä ja luksusta.

Maisema, jossa näkyy hotelliasuntoja.

The Barö Hotellin huumaa saaristossa. Kuva: The Barö.

Hotellin sisäpiha.

F6 Hotellin upea sisäpiha. Kuva: Nordic Choice Hotels.

F6 Hotel

Hurmaava F6 hotelli sijaitsee Helsingin ytimessä, Fabianinkadulla. Sisäpiha on jo itsessään lomatunnelman luoja, ja viimeistellyt huoneet takaavat nautinnollisen yöpymisen. Aamuisin saat kotitekoisen, skandinaavisen aamupalan, ja illalla baarin drinkkeihin kerätään yrtit sisäpihan kasvihuoneesta. Baari on muuten nimetty jo eläköityneen hotellikoira Rubenin mukaan. Getawayn voit varata: https://hotelf6.fi/fi/hotelli/.

“Hotellimme 76 huonetta ovat sisutukseltaan elegantteja ja tyylikkäitä, ja samaan aikaan lämpimän kodikkaita. Ekologisuus on osa hotellimme palvelukokonaisuutta: käytämme esimerkiksi vain tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä.”

Hotel Fabian

Hotel Fabian sijaitsee Helsingin keskustessa, ja tarjoaa vieraalleen viihtyisän ja rauhallisen majoituksen – vuonna 2018 Fabian valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi! Voit myös varata sen päiväkäyttöön, jos kaipaat asteen mukavampaa etätyöskentelypistettä. Tutustu Fabianiin täällä: https://www.hotelfabian.com/hotelli.

“Hotelli, joka tarjoaa ikimuistoisen hotelliyöpymisen ja erinomaisen sijainnin Helsingin ydinkeskustan vieressä. “Trip Advisor – traveller’s choice 2018” -voittaja, Hotel Fabian on suunnattu omatoimiseen matkailuun tottuneelle nykypäivän matkailijalle. Hotelli sijaitsee rauhallisen kadun varrella kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hotellista löytyy 58 huonetta kolmesta huoneluokasta; ComfortStyle ja Lux, sekä baari ja viihtyisä sisäpiha.”

Hotelli Fabianin ylellinen sviitti. Kuva: Fabian.

Hotelli Fabianin ylellinen sviitti. Kuva: Fabian.

Folks tarjoaa puitteet pidempäänkin vierailuun. Kuva: Folks Hotel.

Folks tarjoaa puitteet pidempäänkin vierailuun. Kuva: Folks Hotel.

The Folks Hotel Konepaja

Upea The Folks Hotel on auennut Helsingin Vallilaan loppukeväästä 2021, kun VR:n vanhat toimistorakennukset muutettiin vanhaa kunnioittaen moderniksi hotelliksi. Vastuullisuus on myös suuri osa hotellin toimintaa, ja esimerkiksi hotellilla käytettävä sähkö on 100 prosenttisesti uusiutuvaa energiaa. Koe hotellin salat koiran kanssa: https://folkshotels.fi/folks_hotel/.

“Ainutlaatuinen sijaintimme, tilojemme tunnelmat sekä vieraiden henkilökohtainen kohtaaminen tekevät Folks Hotellista lähestyttävän ja saavutettavan. Meille vieraat palaavat yhä uudestaan.”

Hotel Haven

“Luksusta Helsingin ytimessä” pitää hyvinkin paikkansa – Helsingin keskustassa sijaitseva Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen. Varaa oma luksuslomasi: https://www.hotelhaven.fi/.

“Hotel Havenissa vieraiden käytössä ovat baari, kuntosali sekä jopa kolme arvostettua ravintolaa, jotka tarjoavat hotellivieraille unohtumattomia makuelämyksiä. Näin ollen Havenissa majoitus Helsingin keskustassa on mitä miellyttävintä. Lisäksi hotellissa on vuokrattavissa upeita juhla- ja kokoustiloja, mikä mahdollistaa yöpymisen sekä kokous- tai juhlapaikan kätevän yhdistämisen keskellä kauneinta Helsinkiä, hulppeassa miljöössä.”

Hotel Haven rauhoittaa loman viettoon. Kuva: Hotel Haven.

Hotel Haven rauhoittaa loman viettoon. Kuva: Hotel Haven.

Hotellihuone.

Tällä sängyllä Alvarkin mielellään pomppisi. Kuva: Lilla Roberts.

Hotel Lilla Roberts

Lilla Roberts on rauhallinen keidas Helsingin vilkkaan kaupunkielämän äärellä. Hotellista löytyy sisäpiha ja terassi, kuntosali sekä huonepalvelu. Hotel Lilla Roberts on myös mukana maailmanlaajuisessa Green Key -ohjelmassa, joka edistää ympäristönsuojelualoitteita ja kestävää turismia.

“Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian. Nauti lasillinen tai lue päivän lehti tunnelmallisesti takkatulen äärellä. Bar Lilla e:n ja aulan uljaan upeat ikkunat tulvivat valoa ja ne toimivat näyteikkunana Helsingin Design District -alueen sydämeen.”

GLO Hotel Art

Historian havinaa – tämän helsinkiläishotellin tilukset on valmistettu jo vuonna 1903. GLO Hotel Artissa nautit maukkaan aamupalan, kääriydyt puhtaisiin lakanoihin ja nautit lomasta kaupungin keskellä. Läheltä löydät puistot ja ulkoilupaikat, joissa saatte uusia yhteisiä muistoja karvakamun kanssa. Täältä tutustumaan: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-art.

“GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista. Aulamme henkii linnan tunnelmaa ja moderneista huoneista puolestaan löydät kaiken mukavaan hotellivierailuun.”

GLO Hotel Artin majesteettinen aula. Kuva: GLO Hotel Art.

GLO Hotel Artin majesteettinen aula. Kuva: GLO Hotel Art.

GLO Hotel Sello sijaitsee luonnon läheisyydessä. Kuva: GLO Hotels.

GLO Hotel Sello sijaitsee luonnon läheisyydessä. Kuva: GLO Hotels.

GLO Hotel Sello

Espoossa sijaitseva GLO Hotel Sello sijaitsee Leppävaaran kauniin luonnon äärellä, ja pääset hetkessä päiväretkelle Nuuksion kansallispuiston maisemiin. Hotellin tiloista löytyy myös kesäterassi, jonne koiratkin ovat tervetulleita. Käy tutustumassa ja varaa lomaretki Espoon maisemiin: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-sello.

“GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello sekä GLO Hotel Airport saivat kestävän matkailun Green Key -ympäristösertifikaatit. Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiankäyttöään sekä vähentämällä syntyvää jätettä ja kierrättämällä sen tehokkaasti.”

Noli Studios Sörnäinen ja Katajanokka

Noli Studios huoneistot ovat täyden palvelun koiraystävällisiä koteja, joista löydät kaikki tarvitsemasi mukavuudet niin lyhyeen kuin pidempäänkin vierailuun. Noli Katajanokka sijaitsee Kanavarannan ravintoloiden läheisyydessä, ja pääset nauttimaan Helsingin ihanimmista nähtävyyksistä hetkessä. Noli Sörnäinen sijaitsee Sörnäisten kaupunginosassa, joka on tunnettu eläväisestä kaupunki-, ja ravintolakulttuuristaan.

“Etsitkö kotia Helsingistä, mutta et tiedä milloin elämä vie taas eteenpäin? Noli Studios tarjoaa joustavasti varattavia studioita hotellitason palveluilla ja kaikilla kodin mukavuuksilla. Voit valita modernisti sisustetun, muuttovalmiin studion tai edullisemman tilan, jossa on vain kaikista olennaisimmat kalusteet. Meille tärkeintä on tarjota sinulle loistavaa palvelua, yhdessä koettuja hetkiä ja enemmän tilaa elää.”

Noli-studiosin asunto.

Noli Studiosin viihtyisä huone, jossa tilaa temmeltää. Kuva: Noli Studios.

Ei kun nauttimaan!

Koira hotellin sängyssä ja Fisu&Sipsi hukkaherkkupussi.

Muska pääsi testaamaan Hotel Fabianin sängyt. 10/10, kuulemma!

Uupuuko listalta lempihotellisi? Vinkkaa siitä meille hello@alvarpet.com! <3