Alvarin vuosi – Alvaristipalaute kaiken mahdollistajana

Alvarin vuosi - Alvaristipalaute kaiken mahdollistajana

Alvar-koiran iskä ja Alvar Petin toimitusjohtaja Ilari kirjoitti Alvarin ekasta vuodesta — ja vähän tulevastakin.

Kiitos Alvaristit yli 6,000 aikaistetusta joululahjasta.

Nimesimme asiakaspalautteen lahjoiksi, ja palautetta on kerätty kyselyiden lisäksi sähköpostitse, puhelimitse ja somekanavissa. Jokainen yksittäinen palaute luetaan tiimin toimesta ja näistä inspiroituneena pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelun teknistä toteutusta, kommunikaatiota ja löytämään uusia tuotelanseerauksia herkkusuille.

launch-pr

40% uusista asiakkaista löytää Alvarin palvelun suositteluiden kautta.

Nuorena yhtiönä emme voi kilpailla isoja ulkomaisia pelureita vastaan markkinointibudjetin syvyydellä ja mainonnan kattavuudella. Kasvun ylivoimaisesti tärkeimmäksi ajuriksi olette muodostuneet te, tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat auttaneet jakamaan yhteisiä tärkeitä viestejä ja houkutelleet laumaan jo yli 7,000 asiakasta. Jokaisella koirapuistokeskustelulla, maistiaisvideon jakamisella ja kavereille kerrotulla suosituksella on tässä ollut valtava merkitys.

Toimintaa kehitetään missiolle uskollisena.

Missiomme on minimoida Alvarin ja muiden kilttien koirien hiilitassunjälki. Läpi palvelun elinkaaren viedyllä ympäristömissiolla Alvarin asiakkaat vähentävät omaa hiilitassunjälkeään noin 85 %, koiran ruokavalion laadusta tinkimättä.

Vaikka lähtötasommekin on hyvä, haluamme pitää yllä ja korottaa kunnianhimotasoa. Yhtenä esimerkkinä tästä on puolella vuodella viivästetty koulutusnamien lanseeraus, koska emme löytäneet markkinoilta kierrätettävää pakkausta, joka takaisi säilyvyyden (tulossa tammikuussa!)

Mitä uutta 2021 alkuvuosi tuo tullessaan?

  • Uudet monoproteiini- ja viljattomat reseptit, jotta meiltä löytyy mahdollisimman monelle koiralle tarvelähtöinen ruokavalio
  • Päivitetyt asiakassivut mahdollistaaksemme vielä selkeämmän tilauksen hallinnan
  • Uusia hukkaherkkuja hemmottelu- ja koulutushetkiin
  • Alvar laajenee Saksaan

Kiitos aktiivisuudesta, kaikesta palautteesta ja sanomamme jakamisesta. Lupaamme kehittää palvelua vielä paremmin teitä palvelevaksi ja pysyä missiollemme uskollisina. Hyvää joulun aikaa!

Ilari Haataja
Alvarin faija & Alvar Petin toimitusjohtaja

 

alvar_laatikossa_04

Olisiko Alvarin nappulasta koirasi ilmastoteoksi?

Kokeile! Tarjoamme 2 kg maistiaispaketin 2€ hintaan.