Alvar x Box By Posti

Alvar x Box By Posti

Alvar tekee paluun Box By Postiin! Box By Posti on uuden ajan postipalvelu, josta löydät Alvarin pop-upin kuukauden ajan: tarjolla meidän Hukkaherkut, Hukkapätkä Hirvi-luut, kakkapussit ja lisukkeet su 26.9. asti.  

Tiedostavan koiran herkkukauppa

Vähän Box By Postista: "Box By Posti yhdistää verkkokaupan ja asiakkaat fyysisessä tilassa. Asiakas voi pakettien vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi avata ja sovittaa verkkokauppaostoksiaan. Samalla asiakas pystyy jättämään pakkausmateriaalit Boxiin kierrätettäväksi tai muiden asiakkaiden uudelleenkäytettäväksi. Box by Postin tarkoitus on auttaa Postia vastaamaan kuluttajien ja yrittäjien tarpeisiin myös tulevaisuudessa." (Box By Posti 2021.)

Alvar tykkää!

Siksi pop-up juuri heidän ikkunassaan on meille kunnia-asia! Toivomme tämän tuovan iloa ennen kaikkea teille, armon alvaristit. Nyt voit täyttää herkkulaatikkosi kukkuralleen, jos vaikka seuraavaan nappulatoimitukseen on vielä tovi aikaa.

On meillä teille myös Box-tarjous! Jos et ole vielä tehnyt maistiaistilausta, on nyt oiva aika – jos teet maistiaistilauksen paikan päällä Box By Postin tiloissa, saat ilmaisen lisukkeen heti mukaasi!

Ihastele pop-upia alla olevien kuvien avulla, ja käy piipahtamassa osoitteessa Keskuskatu 3, 00100 Helsinki. Box By posti on auki arkisin 8-20 ja viikonloppuisin 10-18.

Herkkuostoksille mars!

Alvarista koirasi ilmastoteoksi?

Täytä meidän suosituskone, ja pääset tilaamaan 2€ maistiaiset. Makustele ja testaa, seuraava toimitus saapuu kotiovellesi muutaman viikon päästä! Voit aina muokata tilaustasi omilla asiakassivuilla.