Liity laumaan – saat 10% alennuksen

joulukuu, 2021

Uuden vuoden terveiset Alvarin perustajilta

2021 oli Alvar Petin ensimmĂ€inen kokonainen vuosi, ja mitĂ€ kaikkea siihen onkaan mahtunut. 😍 

HyvÀÀ Uutta Vuotta – perustajien terveiset

2021 oli Alvar Petin ensimmĂ€inen kokonainen vuosi, ja mitĂ€ kaikkea siihen onkaan mahtunut. 😍 Vaikka startup-arki tuppaa yleensĂ€ olemaan tekemisen ja tohinan tĂ€yteistĂ€, rauhoituimme hetkeksi muistelemaan mitĂ€ kaikkea on tapahtunut.

Tiimi kasvoi ja kansainvÀlistyi

KevÀÀllĂ€ koitti Alvar Petin suuri merkkipaalu kun laajensimme toimintaamme Saksaan. Vuoden mittaan tiimimme on kasvaa pyrĂ€htĂ€nyt jo parikymmenpĂ€iseksi (ja lisĂ€ttĂ€köön mukaan myös saman verran toimistokoiria 😅).

MeillÀ on kasassa ihan mielettömÀn ihana porukka, jota yhdistÀÀ rakkaus koiriin ja innostus tehdÀ merkityksellistÀ työtÀ yhteisen mission eteen.

Alvar, yrityksen keulakuva

Alvar, CDO (chief dog officer).

Brina -koira istuu ja odottaa mÀrkÀruokalisuketta.

Brina, CTO (chief tasting officer).

Kaapo -koira nuolaisee nenÀÀ kartiohattu pÀÀssÀ.

Kaapo, CPO (chief petting officer).

Valikoimamme laajeni

NĂ€emme, ettĂ€ Alvarin erottaa “peruskoiranruokafirmasta” lĂ€heinen suhteemme asiakkaisiin, ja olemmekin saaneet koko olemassaolomme ajan valtavat mÀÀrĂ€t arvokasta asiakaspalautetta. KĂ€ytĂ€mme saamaamme palautetta tuotekehityksemme suunnannĂ€yttĂ€jĂ€nĂ€.

Vuoden 2021 aikana olemme pystyneet vastaamaan moniin asiakkaiden toiveisiin ja lanseeranneet viljattomia kuivaruokareseptejÀ, hyönteisproteiinipohjaisen tÀysravinnon sekÀ kotimaisia mÀrkÀruokia.

ViimeisimpinÀ tulokkaina valikoimaamme tÀydentÀvÀt lisÀravinteet Villikalaöljy ja Hamppuöljy, sekÀ puruluupuolen uutukainen Hukkatikku Poro.

Alvar ylitti uutiskynnyksiÀ

KevÀÀllĂ€ Euroopan suosituimpiin startup-uutismedioihin kuuluva Sifted nosti Alvarin “Pohjoismaiden kuumimmat startupit” listalleen. SyksyllĂ€ kehitimme Alvarin Pentuuspakkauksen, josta uutisoi muun muassa Iltalehti!

LisÀksi Alvarin tai joitain ihanista asiakkaistamme on voinut bongata esimerkiksi MTV Uutisista sekÀ Koiramme-lehden, Turun Sanomien ja Vasabladetin sivuilta.

SanomalehdessÀ juttu Alvar Pet:sta.

Alvar ja Ilari vierailivat Turun Sanomissa.

NÀyttökuva Suomalainen menestysresepti ohjelman jaksosta.

Hanna sparrailuapuna MTV3:lla.

Juttu Alvarista Koiramme-lehdessÀ.

Alvar poseerasi Koiramme-lehdessÀ.

PÀÀsimme vuhdoin tapahtumiin

Koronan takia emme voineet ensimmÀisen vuotemme aikana juurikaan kohdata koiraihmisiÀ ja potentiaalisia asiakkaita kasvotusten. Siksi tuntuikin erityisen ihanalta, kun kesÀllÀ 2021 tilanne helpottui ja pÀÀsimme kiertelemÀÀn toreilla, terasseilla, koirapuistoissa ja messuilla.

Alvarin promootiomaitokÀrryt tÀynnÀ tuotteita.

Matleena ja Alvarin herkkukÀrryt.

Alvarin promootiopisteen esillepano Koiramessuilla.

Alvar vieraili koiramessuilla joulukuussa.

TORILLE! Alvarin herkkupiste Kasarmitorilla.

Alvaristeja on jo 26 000

Muistan yhÀ (kunnon vanha merikarhu muistelee -meininki :D) kun pari vuotta sitten kerroin tutuilleni ettÀ aiomme perustaa startupin, joka tekee ympÀristöystÀvÀllistÀ koiranruokaa eko-tietoisille koiranomistajille. Moni sanoi, ettÀ kuulostaa kivalta mutta aika pienen porukan jutulta, ettÀ löytyneekö tuolle juurikaan asiakkaita.

Pikakelataan tÀhÀn pÀivÀÀn, Alvareita kotiovelleen tilanneita koiria on jo likimain 26 000.

Kompensoimme yhteensÀ 170 818 kg CO2e

Kokosimme yhteen Alvarin 2021 pÀÀstöt, ja lopputulema on suunnilleen 170 000 kg CO2e (lopulliset laskelmat tarkastetaan vielĂ€ tammikuussa). PÀÀstömme kasvoivat siinĂ€ missĂ€ alvaristien mÀÀrĂ€kin: vuoden 2020 aikana alvaristeja oli noin 6 000 – 20 000 vĂ€hemmĂ€n kuin tĂ€nĂ€pĂ€ivĂ€nĂ€! Teemme kuitenkin kovasti töitĂ€, jotta saamme myös absoluuttiset pÀÀstöt minimiin, vaikka toiminta kasvaisikin.

Aloitamme kirjoittamaan Alvarin toista vastuullisuusraporttia nÀillÀ nÀppÀimillÀ, joten kuulette lisÀÀ kompensaatiosta ja pÀÀstöistÀ ensi vuoden puolella.

Mites 2022…?

Matka kohti nollahiilitassunjĂ€lkeĂ€ jatkuu – ja tassuttelun tahti toivottavasti senkus kiihtyy. Alkuvuodesta kokeilemme kepillĂ€ jÀÀtĂ€ uusilla markkinoilla (tunnetteko naapurimaasta ketÀÀn innokkaita pilottikoiria? Saa vinkata đŸŸ), kehitĂ€mme paraikaa uutta nettisivustoa ja tuotekehitysrintamalla on työn alla muutama jĂ€nnittĂ€vĂ€, toivottu uutuus.

Joten pysykÀÀ kuulolla ja kuten aina, jos on mitÀÀn ideoita tai toiveita, meidÀt tavoittaa someista (@alvarpet) ja sÀhköpostitse (hello@alvarpet.com).

Loppuun SUURI KIITOS kun olette lĂ€hteneet mukaan Alvarin matkalle. 💚 Me aivan tĂ€ysin kirjaimellisesti emme olisi tĂ€ssĂ€ ilman teitĂ€. Uutta vuotta innoissaan odottaen,

Alvar Petin perustajat Hanna sekÀ Ilari, Henna ja Sini.

Alvarin perustajat, Sini, Henna, Hanna ja Ilari.

Alvarin perustajajoukko: Sini (vas.), Henna, Hanna ja Ilari.