HAUssa: Promootiotyöntekijöitä

HAUssa: Promootiotyöntekijöitä

alvar-36_optimized

Alvar Pet on lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida hiilitassunjälki. Tarjoamme tiedostaville koiranomistajille helpon tavan ruokkia koiraansa ympäristöystävällisesti: Alvarin nollapäästönappulat tuodaan säännöllisenä tilauspalveluna suoraan kotiovelle kera yksilöidyn ruokintasuosituksen.

Seuraava askel on jatkaa vahvaa kasvua, laajentaa tuotevalikoimaa ja jatkaa ulkomailla laajentumista. Tämä on siis mitä mielenkiintoisin vaihe hypätä mukaan!

Etsimme lisävahvistusta Alvarin 16 hengen tiimiin promootiotyöntekijäksi erilaisiin tapahtumiin.

Promootiotyöntekijä – Osa-aikainen tai kokoaikainen – Koiraihminen

Etsimme lisävahvistusta Alvarin 16 hengen tiimiin promootiotyöntekijäksi erilaisiin tapahtumiin. Työnkuvaasi kuuluu tuotesamplejen ja flyereiden jako, potentiaalisten asiakkaiden kohtaaminen ja yhteystietojen keruu sekä tilaamaan opastaminen. Työ tapahtuu monipuolisissa tapahtumisissa, joissa käy paljon koiranomistajia. Kokeneemmalle tekijälle tarjolla myös suunnitteluvastuuta.

Sovit tehtävään jos:

  • Olet sosiaalinen ja reipas
  • Sinulla on kokemusta promootiotehtävistä tai myynti- ja asiakaspalvelusta
  • Olet kiinnostunut koirista
  • Sinulle sopii viikonloppupainoitteinen työ
  • Ajokortista etua (B)

TARJOAMME PAIKAN YHDESSÄ LEMMIKKIALAN NOPEIMMIN KASVAVISTA STARTUPEISTA, jonka toimintaa ohjaa merkityksellinen missio ja halu saada aikaan muutosta. Reilu vuoden aikana palvelumme on kerännyt yli 15,000 asiakasta ja olemme toimittaneet yli 1,000,000 nollapäästöateriaa.

Startupin arki on vaihtelevaa, innostavaa ja vauhdikasta. Meillä on jokaisella omat vastuualueemme, mutta samalla teemme työtä tiiviisti yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen ja autamme aina kun tarvitsee. Pääset mukaan tekemään päätöksiä toimintamme eri osa-alueilla ja näkemään, miten kasvuyritystä kehitetään. Tarjoamme perehdytyksen työnkuvaasi, mahdollisuuden kasvaa tapahtumien suunnittelijana sekä järjestäjänä ja energisen, huippuosaajista koostuvan työyhteisön!

Hakemukset ja lisätiedot voi lähettää sähköpostitse: hello@alvarpet.com

Työsuhteen muoto on osa-aikainen painottuen viikonlopuille. Mahdollisuus jatkaa tehtävässä syksyllä hieman pienemmillä tunneilla.

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian, ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.