Black Friday: lähtölaukaus juhlakauteen

Black Friday – lähtölaukaus juhlakauteen

Juhlakausi on aluillaan, ja se tietää perinteisesti myös kulutuksen kiihtyvää tahtia. Black Friday kampanja toimii usein juhlakauden startterina: yritykset tarjoavat tuotteitaan pienine ja suurine alennuksineen, jotta ihmiset intoutuisivat ostamaan mahdollisimman paljon.

Emme osallistuneet viime vuonna, emmekä osallistu tänäkään.

Miksi Alvar ei osallistu Black Friday:hin

Mielestämme alennusmyynneille pyhitetyt päivät ohjaavat ylikuluttamiseen: ihmisiä pommitetaan tarjousmainoksilla, joiden tavoite on saada aikaan impulssiostoja. Se on haitallista ympäristölle eikä me haluta siitä osaa eikä arpaa.

Kuten vuoden jokaisena päivänä, voit tilata Alvarin maistiaispaketin kotiovellesi hintaan 2 €. Parhaassa tapauksessa se on alku koirasi kestävälle ruokavaliolle!

Black Friday -tarjousten sijasta jaamme kuvia mustista koirista. 😉🖤 Voit osallistua mustat koirat -kuvakimaraan Alvarin IG-tilillä (@alvarpet).

Sen sijaan: Small Business Saturday (pienyrityslauantai 🎉)

On tärkeää että meillä on terve liike-elämän ekosysteemi, jossa on kaikenkokoisia ja kaikenkarvaisia yrityksiä. Emmekä nyt puhu vain Alvarista, vaikka toki myös Alvarista – sama sääntö pätee kaikkiin toimialoihin!

Tässä parhaat vinkkimme siihen, miten voit tukea pienyrityksiä:

  1. Seuraa, tykkää & kommentoi heidän somekanavissa. Toimintasi kasvattaa heidän orgaanista tavoittavuuttaan, koska some-algoritmit antavat lisänäkyvyyttä postauksille suosituksi arvioimilleen postauksille.
  2. Suosittele heitä kaverille, tai mitä vielä, kaikille! Uusien asiakkaiden saaminen "word of mouthin" kautta on yrityksille valtavan arvokasta. Kerro aktiivisesti muille pienyrityksistä, joista pidät – kahvipöytäkeskusteluissa, koirapuistoissa, somessa, jne.
  3. Jaa, repostaa, retweettaa. Yhdistelmä molempia yllä olevia, pienyritysten sisältöjen jakaminen auttaa heitä laajemman yleisön tavoittamisessa.
  4. Osta täyteen hintaan. On hyvä ymmärtää, että alennukset ovat käytännössä aina pois yrityksen katteista.
  5. Anna palautetta, jotta he voivat kehittyä. Toiveiden, ideoiden ja kommenttien saaminen on elintärkeää pienyrityksille! Olipa palaute millaista tahansa, positiivista tai negatiivista, rakentavaa tai ihan vaan fiilistelyä, siitä saa (ainakin me saadaan!) uutta virtaa.

Joululahjaideoita? Malta vielä hetki!

Ymmärrämme hyvin, että Black Friday ja Cyber Monday ovat monelle hyvä tilaisuus ostaa joululahjat edullisin hinnoin. Vaan jos maltatte odottaa vielä hetken, Alvar esittelee joulukuun alussa maan kestävimmän ja herkullisimman koirien joululahjapaketin. Ja toisin kuin tuotteitamme yleensä, näitä voi ostaa myös kertaostoksina – eli lahjapaketin ostaminen esimerkiksi kaverin koiralle on helppoa. 😍🐾

Tästä lisää ensi viikolla, pysy kuulolla!