Nollapäästönappuloiden uudet nimet

Nollapäästönappulat saavat uudet nimet

Alvarin Nollapäästönappulat -täysravintosarja saa tammikuusta alkaen uudet nimet. 

Valikoimamme laajentuessa huomasimme, että alkujaan toimivaksi todettu nimeämislogiikka ei enää olekaan toimiva. Meillä on selkeitä suosikkiraaka-aineita, joita suosimme ylitse muiden läpi valikoiman. Tällöin raaka-aineperusteiset nimet eivät riittävän hyvin erottele tuotteita toisistaan. 

Uudet nimet ammentavat inspiraationsa reseptin tarvelähtöisyydestä – sen, millaisella profiililla tuote on suunniteltu. Halusimme nimiin myös ripauksen alvarimaisuutta, ja se löytyi valitsemalla adjektiiveja, jotka erisniminä kuulostavat vähän sekoitukselta Lumikin seitsemää kääpiötä sekä kotimaisia kosmetiikkatuotteita. 

Hävikin minimoimiseksi käytämme kuitenkin loppuun vanhat reseptit, joten uudet nimet tulevat käyttöön pikku hiljaa. Samalla alamme painattaa tuotetiedot kiinni pussin takaosaan, jolloin erillisiä tuotekortteja ei enää tarvita.

Tässä katsaus koko rivistöön uusine, hienoine nimineen: 

Alvarin Nollapäästönappula Itämeri (entinen “silakalla ja kauralla”) 

Tämä resepti on se jokakoiran jokaruoka, joka tekee tavallisuudesta kaunista. Siinä ei korkean laatunsa ja herkullisen makunsa lisäksi ole kummempia erityispiirteitä. Nimesimme sen raaka-aineidensa alkuperän mukaan. 

Alvarin Nollapäästönappula Vauhti (entinen “kanalla ja perunalla”) 

Nappula on suunniteltu sopivaksi pennun, pikkukoiran ja aktiivisen koiran tarpeisiin. Tämän takia se sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia: pitämään töppöset vauhdissa. 

Alvarin Nollapäästönappula Kepeä (entinen “kanalla ja ohralla”) 

Pyylevän tai ikääntyvän tassuttelijan tarpeisiin suunnattu resepti on kevyt, pitää masun kylläisenä pitkään ja tämän lisäksi sisältää nivelsuoja-aineita – kaikki jotta askel pysyy kepeänä. 

Alvarin Nollapäästönappula Juuri (entinen “härkäpavulla ja kauralla”) 

Reseptin erottava piirre liittyy sen raaka-aineisiin: proteiinin lähteinä toimivat kasvikunnan antimet. Juuret ovat samalla nyökkäys luontoyhteyteemme. 

Alvarin Nollapäästönappula Järeä (entinen “kanalla ja kauralla”) 

Suurten koirien erityistarpeisiin suunniteltu reseptimme kätkee isoon nappulakokoonsa nivelsuoja-aineita, maltillisemmin energiaa ja toivotusti ei palkokasveja. 

Alvarin Nollapäästönappula Pirteä 

Viljaton uutuus – suunniteltu pennuille, tiineille nartuille sekä minikoirille, joiden omistajat ovat toivoneet pienempää nappulakokoa. Vauhdin tavoin runsasenerginen ja korkeaproteiininen. 

Alvarin Nollapäästönappula Herkkä 

Uutuus herkimpien koirien tarpeisiin. Vaikka emme valmista varsinaisia erikoisruokavalioita, tämä resepti voi olla ratkaisu monille, joiden koirille viljat tai kala ei sovi. 

Alvarin Nollapäästönappula Vakaa 

Suurten pentujen tarpeisiin suunniteltu resepti – eväs vakaaseen kasvuun. Samalla vastaamme toiveeseen viljattomasta ja kanattomasta reseptistä. 

Bon Appétit, Alvaristit!