Liity laumaan – saat 10% alennuksen

maaliskuu, 2021

Alvarin Järvikalalisuke

Herkullista vaihtelua nappulakippoon! Uutuussäilykkeemme on sisällöltään ehtaa eteläisen Savon vesistöistä pyydettyä kuoretta.

Uutta Alvarilla: Järvikalalisuke

Märkäruokavalikoimamme esikoinen, Alvarin Järvikalalisuke, on täällä! Säilyke on sisällöltään ehtaa eteläisen Savon vesistöistä pyydettyä kuoretta, jolla voi halutessaan tuoda maukasta vaihtelua nappularuokavalioon. 

Olemme valtavan innoissamme pystyessämme vastaamaan jälleen yhteen asiakkailtamme usein kuultuun toiveeseen. Vaikka suosittelemme vankkumatta nappularuokavaliota – se on helppouden ohella pakkaamisen, säilytyksen ja kuljetuksen näkökulmasta ympäristöystävällinen valinta – on kupinsisusta kiva virkistää pienellä lisukevaihtelulla. 

Kalasaalis Järvi-Suomen apajilta

Alvarin Järvikalalisuke valmistetaan Järvi-Suomen Kalatuotteen tehtaalla Kissakoskella, ja kuoreet kalastetaan lähijärvistä: Puulavedeltä, Päijänteeltä ja Suonteelta. Tuotteen takaa löytyy siis sama valmistuskumppani kuin rakastettujen Hukkaherkku Muikkujen: Järvi-Suomen Kalatuote. 

Tuotesisältö on 100% kotimaista järvikalaa. Kalalajien kirjo vaihtelee kausittain: myöhemmissä erissä mukana voi olla myös särkeä, salakkaa tai neulamuikkua. Ensimmäinen erä on pelkkää kuoretta. 

Kuore kuuluu järvivesistömme aliarvostettuihin roskakaloihin, jotka tarttuvat pyytimiin vahingossa ja sitten heitetään pois, sillä niillä ei ole ihmisten ruokalautasille riittävästi kysyntää. 

“Kuoreen liha on kiinteää ja valkoista. Maukkaudessaan muistuttaa kuhaa. Joku kuvailee kalan tuoksua tuoreeksi kurkuksi.” Hauska artikkeli kuoreesta Erälehdessä vuosikymmenen takaa: “Kuore jakaa mielipiteet”

Lisuke kotimaisesta järvikalasta

Lisuke täysravinnon kylkeen

Järvikalalisuke on suunniteltu erityisesti nirsoja koiria, jotka kyllästyvät nopeasti, silmällä pitäen! Vaikka ravintoarvojen näkökulmasta koira ei tarvitse ruokavalioltaan vaihtelua, vaan säännöllisesti ja jatkuvasti tasapainossa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, voi lisukkeilla tuoda lisämakua ja vaihtelua ruokakippoon. 

Makuelämyksen ohella kuoreessa on myös kalalle tyypillisesti omega-rasvahappoja, jotka edistävät ihon ja turkin hyvinvointia. 

Tuote on nimensä mukaisesti lisuke eli niin sanottu “topperi”. Sillä ei siis tule korvata täysravintoa. Sopiva annostelu on lusikallinen tai pari nappuloiden kylkeen. 

Säilyke on pakattu metallipurkkiin, joka on metallikierrätettävä. Avaamaton Järvikalalisuke säilyy huoneenlämmössä tölkin pohjaan merkittyyn päiväykseen asti. Avatun purkin suosittelemme säilyttämään peitettynä jääkaapissa ja käyttämään 2-3 päivän sisällä. Halutessasi voit myös siirtää tuotteen tiiviiseen rasiaan, mikä auttaa pitämään kuoreen (koiran mielestä) herkullisen tuoksun kurissa! 

Joko kuola valuu koirasi suupielistä? Nappaa Järvikalalisuke mukaan tilauksellesi suosituskoneessa tai asiakassivullasi!