Alvarin eläinlääkärin ruokintaneuvonta

Alvarin eläinlääkärin ruokintaneuvonta

"Mielestäni palvelu oli erinomainen ja sain pienessä ajassa paljon askarruttavia asioita selvitettyä. Palvelu oli todella ystävällistä. En muuttaisi mitään. :)" - Lukan ja Lulun omistaja

Mietityttääkö koirasi ruokavalio?

Tarjoamme nykyisille ja mahdollisille asiakkaille ilmaisen eläinlääkärin ravintokonsultaation. "Tohtori Alvarin vastaanotto" on virtuaalinen, valintasi mukaan video- tai tavallisena puheluna. Varaa sopiva aika kalenterista:

Ruokintaneuvonnassa keskitymme koirasi yksilöllisiin tarpeisiin

Tohtori Alvarin vastaanotolla käymme yhdessä läpi koirasi tämänhetkisen tilanteen ja keskustelemme sinua askarruttavista asioista.

Kysymyksesi voivat liittyä vaikkapa oikean tuotteen valintaan tai esimerkiksi eri ikäisten koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin ja yleisesti koirasi terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen oikean ruokavalion avulla.

Voit halutessasi kysyä myös ruokintaan liittyvistä terveysongelmista, tarvittaessa ohjaan jatkokeskusteluihin hoitavan eläinlääkärin kanssa. Ruokintaneuvonnassa ei luonnollisesti tehdä diagnooseja tai anneta lääkityssuosituksia, mutta tietoa ja vinkkejä mahdollisista ravitsemuksellisista tukihoidoista saat runsaasti.

Tohtori Alvar: pitkä kokemus & suuri intohimo

"Olen koulutukseltani eläinlääkäri ja työskennellyt kymmenen vuotta koirien ja kissojen ruokinnan parissa, kansainvälisen lemmikinruokayrityksen tieteellisen viestinnän ja koulutuksen asiantuntijana sekä tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä.

Työssäni olen päässyt toimimaan yhteistyössä alan kansainvälisten huippuosaajien kanssa ja kehittämään ammattitaitoani niin käytännön työn kautta kuin kurssien ja koulutusten avulla. Potilastyötä olen tehnyt aiemmin sekä pieneläin- että sekapraktiikassa, ja tieteellisen mielenkiinnon kohteena minulla on erityisesti elintarvike- ja rehuturvallisuus." 

"Ole ihmeessä yhteydessä, oli mielessäsi sitten pienempiä tai isompia kysymyksiä koirasi ruokintaan liittyen!"

Henna Söderholm, Alvar Petin eläinlääkäri
sekä terrieripojat Teddy ja Pluto

Alvarin eläinlääkäri Henna Söderholm sekä terrieripojat Pluto ja Teddy.

Lisälukemista aiheeseen liittyen? Sitä riittää!