Lisuke kotimaisesta järvikalasta

Alvarin Järvikalalisuke

Alvarin Järvikalalisuke

Märkäruokavalikoimamme esikoinen on tarkoitettu nappuloiden kylkeen lisättäväksi. Herkullinen säilyke sisältää kotimaista järvikalaa eikä mitään muuta! 

Lisuke kotimaisesta järvikalasta

100% kotimaista järvikalaa. Kalalajien kirjo vaihtelee sesongeittain, ensimmäisessä erässä pelkkää kuoretta (myöhemmin mahdollisesti myös neulamuikkua, särkeä, salakkaa).

Täydennysravinto koirille, nettopaino: 400 g
3.90 € / kpl

Ravintosisältö: 
14.4% proteiini, 2.5% rasva, <0.1% kuitu, 1.3% tuhka, 81.8% kosteus.
80 kcal / 100 g.

Tehty Suomessa, valmistaja Järvi-Suomen Kalatuote Oy.
Säilyy 2-3 päivää avattuna jääkaapissa.

Valmistettu_Suomessa_suomi_black_rgb

Lisuke?

Uutuustuote on märkäruokavalikoimamme esikoinen. Tämä säilyke on niin sanottu “topperi” eli lisuke, jolla voi halutessaan tuoda maukasta vaihtelua nappularuokavalioon. Se ei siis sovellu täysravinnoksi.

Tuote on suunniteltu erityisesti nirsoja koiria, jotka kyllästyvät nopeasti, silmällä pitäen. Kuoreessa on myös kalalle tyypillisesti omega-rasvahappoja, jotka edistävät ihon ja turkin hyvinvointia.

Kuore?

Kuore kuuluu järvivesistömme aliarvostettuihin roskakaloihin, jotka tarttuvat pyytimiin vahingossa ja sitten heitetään pois, sillä niillä ei ole ihmisten ruokalautasille riittävästi kysyntää.

Alvarin Järvikalalisuke valmistetaan Järvi-Suomen Kalatuotteen tehtaalla Kissakoskella, ja kuoreet kalastetaan lähijärvistä: Puulavedeltä, Päijänteeltä ja Suonteelta. Kirjoitimme fisuista myös blogiimme, lue tarina täältä.

Eikö sinulla ole vielä tilausta? Aloita luomalla
koirallesi yksilöllinen ruokintasuositus.