Bliv en del af flokken – få 10% rabat

december, 2022

2022 WRAPPED.

Vi anerkender. Vi har spist for meget denne jul. And, flæskesteg, risalamande er fristende… En gang om året er det bare helt uimodståeligt. Men nu er vi tilbage på arbejde, maverne er godt fulde og vi er klar til at se tilbage på året der gik. Og vi ønskede at give hele Alvars flok muligheden for at gøre det samme.

Wrapped: vores pupstomers CO2-poteaftryk

I dag lancerede vi vores helt egen version af ”wrapped” (ja, vi blev også inspireret af Spotify 💚), hvor du kan gå ind og se samt dele, hvor meget din hund har reduceret sit CO2-poteaftryk med i 2022 ved at spise Alvars foder!

For at få poterne i din WRAPPED:

Her er Peppi & Pyrys CO2-poteaftryk fra 2022. Ret imponerende, var?

Wrapped: Alvar Pets år 2022

Da vi nu allerede var i gang, besluttede vi os for at afslutte Alvar Pets år 2022 med manér – vores tredje år i drift. 🎉 Her er i form af syv infografikker, som giver et glimt af vores database og et tappert forsøg på at visualisere, hvordan vores år har set ud. Det har ikke altid været nemt, men vi har elsket hvert sekund af det.

1. Mest populære hunderacer i Alvars flok

Vi er meget stolte over at have fodret i alt 293 forskellige hunderacer! Og det omfatter slet ikke alle de unikke kombinationer af racer vores mange kunder har – hvor blandingsracer er nemlig de mest populære på alle vores tre markeder.

2. Mest populære hundenavn i Alvars flok

Der er tusindvis af forskellige hundenavne blandt vores pupstomers, men når det kommer til popularitet, er der en klar vinder, som er det samme navn for alle markeder: Luna! Der er præcis 100 Lunaer, der har fornøjelsen af at spise Alvars foder og lækre snacks. 🌜

Og selvfølgelig er der også en Luna på kontoret: Vores Community Manager, Bettinas søde Labradoodle.

3. Mest almindelige særlige behov

Som alle, der er bekendt med vores fantastiske foderguide, spørger vi vores kunder om eventuelle særlige behov hos deres hunde. En tredjedel af alle hunde har ingen særlige behov, mens det mest almindelige særlige behov er kræsenhed!

I forkælede små pelsbolde 😂💚 30% af vores pupstomers siger, at de er kræsne, før de kommer til Alvar. Og vi vender hver en sten for at sikre, at problemet ikke varer ved

Hvis din hund har foderrelaterede særlige behov, så kontakt os endelig! Vi har gode erfaringer.

4. Mest populær blandt Alvars tørfoder

De er alle komplette og afbalancerede, sunde og bæredygtige. Men hvem topper listen, når det kommer til popularitet? Der er fem klare favoritter blandt vores 11 forskellige tørfoder, der topper listen på alle markeder!

Du kan udforske alle vores foderblandinger i vores shop, eller få en anbefaling om, hvad der er den bedste mulighed for din hund i vores foderguide 🐕

5. Mest populær blandt Alvars andre produkter

Ser man ud over vores nul-emission tørfoder, hvilke produkter var så mest efterspurgt i 2022? Ingen overraskelse her: vi har endnu ikke mødt en hund, der ikke elsker vores prisvindende kyllinge topper!

6. Madspild sparet i 2022

Ved at gøre smart brug af den menneskelige fødevareindustris sidestrømme har vi formået at spare i alt 98 778 kg madspild. 🗑🛑

Beregningen er baseret på vores faktiske salgstal og den procentdel, hvoraf hver enkelt opskrifts ingredienser er biprodukter fra fødevareproduktionen.

7. Sidst men bestemt ikke mindst: hvor meget CO2 har vi sparet i år?

Sammen med vores voksende community af bevidste hunde og hoomans har vi med succes sparret imponerende 1.297.220 kg CO2e i 2022.

Beregningen er baseret på faktiske salgstal, vores opskrifters CO2-beregninger & sammenligningstal fra undersøgelsen “The global environment paw print of pet food” (Alexander et al. 2020).

Det var det. 🤗 Tak for i år – vi er så klar til år 2023!