Bliv en del af flokken – få 10% rabat

januar, 2023

Bæredygtighedsrapport 2021

Vi er meget stolte af at kunne offentliggøre vores årlige bæredygtighedsrapport. I løbet af 2021 er vi gået ind på det internationale markedet og er vokset fra at have fodret over 7863 vovser til nu at have fodret en flok på over 26.000 hundefamilier. Da minimering af CO2-poteaftrykket er kernen i vores eksistens, er det vigtigt for os at dokumentere og kommunikere åbent om vores aktiviteter.

Her er den! Alvars årlige bæredygtighedsrapport.

Vi er meget stolte af at kunne offentliggøre vores anden årlige bæredygtighedsrapport. I løbet af 2021 er vi gået ind på det internationale markedet og er vokset fra at have fodret over 7863 vovser til nu at have fodret en flok på over 26.000 hundefamilier. Da minimering af CO2-poteaftrykket er kernen i vores eksistens, er det vigtigt for os at dokumentere og kommunikere åbent om vores aktiviteter.

Her er Alvars indvirkning i en nøddeskal. Vi dykker dybere ned i de forskellige aspekter af vores bæredygtighedsarbejde og fortæller dig mere om oprindelsen af ​​vores råvarer og hvert trin i vores forsyningskæde. Få poterne i den 52 sider lange pdf her!

Vi ønsker åbent at dele de skridt, vi tager for at reducere vores CO2-poteaftryk. Det siger sig selv, at vores rejse stadig er i begyndelsen – jo mere ansvarlig vores forsyninger og handlinger er, og jo flere hunde vi fodre, jo større indflydelse kan vi have på verden og på en af ​​vores generationers største kriser – klimaforandringerne.

Vi håber, at du vil nyde at læse rapporten og måske endda være heldig at lære noget nyt – hvis du har spørgsmål til rapporten, så send os endelig en besked på hello@alvarpet.com. Og hvis du endnu ikke har taget del i Alvars rejse mod et nul CO2-poteaftryk – så start med at fortælle os mere om din hund her og få en skræddersyet anbefaling.