Liity laumaan – saat 10% alennuksen

syyskuu, 2022

Uutuusherkku Ötökkä: hyönteisiä kotimaasta

Lanseeraamme ensimmäisen supisuomalaisen hyönteisnamin koirille! Tässä tarina tuotteesta ja yhteistyöstä sen takana. 💚

Lanseeraamme ensimmäisen kotimaisesti tuotetun hyönteisnamin koirille! 

Koiranomistajat ovat pyytäneet meiltä erilaisia ja innovatiivisia tuotteita kokeiltavaksi. Me kuulimme toiveet: ylpeänä esittelemme Alvarin Ötökkäherkun – karvakaverin koulutustuokioihin ja hemmotteluhetkiin. 

Eläinlääkärimme Henna ja Jarna Volarelta esittelevät: Alvarin Hukkaherkku Ötökkä!

“Hyönteispohjaiset herkut ovat olleet erittäin toivottuja asiakkaidemme keskuudessa”, kertoo Henna Söderholm, Alvar Petin oma tuotekehityspäällikkö & eläinlääkäri.

Hyönteiset ovat suhteellisen uusi ainesosa lemmikkien ruoassa, joten ne sopivat hyvin herkille sekä yleisille ainesosille allergisille koirille.

“Kehittääksemme tuotteen, joka täyttää nämä vaatimukset, olemme kehittäneet reseptin, jossa on lyhyt ja yksinkertainen ainesosaluettelo, sisältäen ainoastaan luonnollisia ainesosia.”

Aloitimme tutkimaan hyönteisiä ainesosana vuoden 2021 alussa – jotkut teistä ovat ehkä olleet mukana ensimmäisessä pilotissamme Volaren kanssa! Sen jälkeen olemmekin lanseeranneet kaksi hyönteispohjaista kuivaruokareseptiä (Ötökkä ja Tyyni).

Ja nyt useiden testikierrosten jälkeen olemme löytäneet täydellisen reseptin herkkuja varten.

Herkuilla on puolipehmeä rakenne, joka voidaan helposti jakaa kahteen tai useampaan palaan. Nämä sopii kaikille koirille, myös pennuille.

Herkut on pakattu 150 g pusseihin ja maksavat 6,50€/pussi (tai jatkuvalle tilaukselle tietenkin Alvaristi-hintaan)

Toukkien käyttö ainesosana edistää kiertotaloutta ja minimoi jätettä. Toukat ruokitaan ruokajätteellä (hedelmillä ja vihanneksilla). Mustasotilaskärpäsen toukat on erittäin kestävä ainesosa, jonka päästöt ovat koko eläinkunnan alhaisimpia. Voit lukea lisää mustasotilaskärpäsistä täältä 🦟

“Käyttämällä Pohjoismaissa tuotettuja ainesosia voimme minimoida hiilitassunjälkeä entisestään, kun logistiset etäisyydet lyhenevät”, sanoo eläinlääkärimme Henna.

Ainesosien alkuperä on Suomi ja tuote on valmistettu Suomessa.

Tuotteen takana

Tuotteen on kehittänyt kolme suomalaista yritystä yhteistyössä: Alvar Pet, Volare ja Premium Petfood Finland.

Meidän eläinlääkäri ja tuotekehityspäällikkö Henna & Volaren COO Jarna, sekä tietenkin Alvar!

Volare on pohjoismainen elintarvikealan yritys, joka yhdistää kehittyneen teknologian mustasotilaskärpäsen luonnollisiin supervoimiin valmistaakseen korkealaatuisia, erittäin kestäviä proteiini- ja lipidiainesosia, rehua ja muuta teollisuutta varten.

“Meille Volarella tämä yhteistyö on ensimmäinen askel elintarviketeollisuuden toiminnan muuttamiseen – kestävästi, tehokkaasti ja innovatiivisesti”, sanoo Volaren COO Jarna Hyvönen.

Meidän hukkaherkut ovat ensimmäinen kaupallinen tuote, jonka ainesosana on Volaren toukkia. Toukkia kasvatetaan heidän tiloissaan Hyvinkäällä, Uudellamaalla.

Premium Pet Food (eli PPF) on tuotantokumppanimme suomalaisille nappuloille ja nyt myös upouusille Hukkaherkku Ötököille. Valitsimme PPF:n yhteistyökumppaniksi, sillä heidän arvot vastaavat myös meidän arvoja täydellisesti: PPF panostaa kestävyyteen ja turvallisiin, ravitseviin ja korkealaatuisiin tuotteisiin. Heidän tehtaansa on Varsinais-Suomen Liedossa.

Miten saan tuotteen käsiini?

Nykyinen tilaaja? Lisää herkut seuraavaan tilaukseesi asiakassivultasi Alvaristi-hintaan.

Uusi Alvarilla? Tilaa kokeilupaketti koirasi tarpeisiin räätälöidystä nappulareseptistä, ja lisää tilaukselle Alvarin Hukkaherkku Ötökät.

Etkö ole jatkuvan tilauksen fani? Tarjoamme nyt mahdollisuuden ostaa tuotteitamme myös suoraan nettikaupasta! Siirry verkkokauppaamme tilaamaan Alvarin Hukkaherkku Ötökät (ja muita haluamasi tuotteita).

Emme malta odottaa palautettanne (ja tietysti haluamme nähdä kaikki hauskat koulutusvideot tai kuvat, jotka liittyvät herkkujen nauttimiseen).

Ai niin, ja vielä viimeinen asia: Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai tuotekehitysideoita – kuulemme aina näistä mielellämme 💚 Laita meille viestiä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla hello@alvarpet.com.