Tilaus- ja toimitusehdot

Shop_cover

Voimassa 14.6.2022 alkaen. Päivitetty 24.11.2023.

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Alvar Pet Oy (y-tunnus 3090685-8), jäljempänä “Alvar” tai “verkkokauppa”, myy kestotilauspalvelua yksityishenkilöille* Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät aina arvonlisäveron.

*Jatkuvan tilauksen asiakkuuden ikäraja on 18 vuotta.

Verkkokaupan yhteystiedot Sähköposti: hello@alvarpet.com
Postiosoite: Salomonkatu 17 B, FI-00100 Helsinki 

Tilaaminen

Jatkuva tilaus

Alvarin koiranruoan toimituspalvelun kestotilaus (eli toistaiseksi voimassa oleva tilaus) tehdään kotisivujemme suosituskoneen kautta:

 1. Täytä koirasi tiedot
 2. Katso ruokintasuositus ja tee haluamasi muutokset
 3. Määritä jatkuvan tilauksesi tiedot: määrät ja tilausväli
 4. Lisää toimitus- ja maksutiedot tilauksen yhteydessä
 5. Vahvista tehdäksesi tilaus

Vahvistamalla tilauksesi hyväksyt toimitusehdot, tietosuojaselosteen, tuotteidemme hinnat sekä toimituskulut.

Tilaussopimus syntyy, kun Alvar Pet on hyväksynyt tilauksesi lähettämällä sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksessa näkyvät tilatut tuotteet, eli tilattu koiranruoka ja sen määrä, toimitus- ja laskutusväli sekä hinta.

Kokeilupakkauksen tilaaminen ei velvoita jatkotilauksiin – meillä ei ole sitoutumisjaksoa ja voit muokata tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Tilaukseen voi tehdä muutoksia tai peruutuksia ennen jokaista seuraavaa toimitusta.

 • Asiakkaat voivat muokata seuraavaa tilausta asiakassivuilla siihen asti kunnes seuraava tilaus käsitellään. Näet tarkan päivän asiakasssivuillasi.
 • Asiakkaat voivat pyytää asiakaspalveluamme tekemään muutoksia seuraavaan tilaukseensa kun seuraavaan tilauspäivään on 2 arkipäivää tai enemmän.
 • Lähetämme ennen seuraavaa tilausta sähköpostiin muistutusviestin, jonka jälkeen asiakkailla kolme päivää aikaa muokata tilausta ennen sen veloitusta.

Kertaostokset

Kertaostoksia pääset tekemään verkkokaupastamme.

Vahvistat tilauksesi antamalla maksutiedot verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, asiakastietojen käsittelyn periaatteemme (lue täältä), palvelun hinnat sekä toimituskulut. Tilaussopimus syntyy, kun Alvar Pet on hyväksynyt tilauksen toimittamalla sinulle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilatut tuotteet eli tilattu koiranruokalaatu ja -määrä, toimitus- ja laskutusväli sekä hinta.

Maksaminen ja verkkokaupan maksuvälittäjät

Maksamiseen siirrytään maksupalveluntarjoajan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy maksupalveluntarjoajan nimi. Maksupalveluntarjoaja välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Stripe

Verkkokauppamme maksuvälittäjä on Stripe (ennen 24.9.2020 lisätyt, ei-päivitetyt maksutiedot: Bambora PayForm), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Voit lukea lisää Stripestä täältä.

Klarna

Toinen vaihtoehtomme ostotapahtuman (check-out) tarjoajaksi on Klarna. Jos valitset Klarnan, tämä tarkoittaa sitä että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle. Siirto tapahtuu kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Maksutavat

Stripen kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Myös Amexin kortit toimivat.

Stripe-maksupalvelun yhteystiedot: info@stripe.com

Klarnan kautta voit maksaa yllä mainittujen maksutapojen lisäksi laskulla.

Lisäksi maksutapavalikoimaamme kuuluvat Apple Pay ja Google Pay. Nämä maksutavat näkyvät laitteilla, joissa ne ovat käytössä.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan arkipäivisin antamaasi osoitteeseen tai valitsemallesi noutopisteelle. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä noin 2-5 arkipäivää. Ilmoitamme mahdollisista tiedossa olevista toimitusviivästyksistä verkkokaupassa sekä tuotetta jo tilaaville asiakkaillemme. Näet tilaus- ja toimitustietosi verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, ilmoitathan siitä viipymättä, mutta ainakin 14 vuorokauden kuluessa. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle (Posti tai Budbee), tai suoraan meille.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, mutta teemme aina parhaamme näitä tapauksia välttääksemme.

Jatkuvan tilauksen jatkuminen, peruuttaminen, lopettaminen ja muuttaminen

Voit lopettaa tai muuttaa tilauksesi milloin tahansa, luonnollisesti maksutta.

 • Tilaus alkaa kokeilutilauksen tekemisestä.
 • Ilman erillistä ilmoitustasi tilauksesi jatkuu toistaiseksi ilman sen erillistä uudistamista.
 • Voit lopettaa tilauksesi tai muuttaa sitä milloin tahansa kirjautumalla verkkokauppaamme ja hallinnoimalla tilaustasi sieltä.
 • Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa valittavilla olevien vaihtoehtojen mukaisesti kirjautumalla verkkokauppaamme ja hallinnoimalla tilaustasi sieltä.
 • Lopetusilmoitus lopettaa tilauksen välittömästi, kun ilmoitus on tehty ennen kuin seuraavaa toimitus on käsitelty.
 • Jos lopetusilmoitus annetaan vasta kun seuraava tilaus on jo käsitelty, laskutamme ja toimitamme tilauksen minkä jälkeen tilauksesi loppuu.
 • Tarjoamme kokeilupaketin tarjoushintaan korkeintaan kolmelle koiralle per kotitalous/käyttäjä. Kolmen ensimmäisen koiran tilaukset alkavat kokeilujaksolla ja muiden tilaukset alkavat maksullisesti tavallisilla toimituksilla.

Pulmatilanteet: esimerkiksi virhevastuu ja reklamaatiot

Voit olla meihin aina yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hello@alvarpet.com. Verkkokaupalla, eli meillä Alvarilla, on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista.

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkastaa, että toimitetut tuotteet ovat tilauksen mukaiset ja virheettömät. Puuttuvat tai vialliset tuotteet korvaamme tai hyvitämme, kun niistä ilmoitetaan viivytyksettä vastaanottamisen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen hello@alvarpet.com.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse, niin selvitetään pulma yhdessä. Sinulla on kuluttajana myös oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Jos meille käy niin köpelösti, että kustannuksemme nousevat merkittävästi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksille tulevaisuudessa tai vastaavasti lyhentää tilauskautta tai irtisanoa tilaus.

Palautukset (kokeilupaketti ja jatkuva tilaus)

Verkkokaupasta myydyt tuotteet ovat yksilöityjä eläinrehupusseja, joten virheettömillä tuotteilla ei ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §).

Paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Mikäli haluat että paketti lähetetään uudelleen, veloitamme ylimääräisestä kuljetuksesta aiheutuvista kuluista 15€ toimitus- ja käsittelykulun. Sama maksu peritään myös, jos haluat että tilaus käsitellään asiakaspalautuksena.

Tarjoamme tilauksen aloituksen yhteydessä kokeilujakson tarjoushintaan. Kokeilupakettia ei voi palauttaa. Jos nappulat eivät maistu omalle koirallesi, toivomme sinun antavan tuotteet eteenpäin ystävälle tai koirakotiin. Näin haluamme vähentää turhia kuljetuksia ja ruokahukkaa.

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkastaa, että toimitetut tuotteet ovat tilauksen mukaiset ja virheettömät. Puuttuvat tai vialliset tuotteet hyvitämme, kun niistä ilmoitetaan viivytyksettä vastaanottamisen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen hello@alvarpet.com. Annamme tällöin tapauskohtaisesti ohjeet tuotteiden eteenpäin antamisesta, hävittämisestä tai palauttamisesta meille.

Verkkokaupan vaihto- ja palautusehdot (kertaostoksille)

Kertaostoksille verkkokaupastamme myönnämme 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautuksesta on ilmoitettava 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottohetkestä. Tuotepalautus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön ja virheetön. Hävikkituotteilla ei ole palautusmahdollisuutta.

Asiakas maksaa palautuksesta koituvat kustannukset. Veloitamme palautus ja käsittelykulun €10, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Kun palautat tuotteen, lähetä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@alvarpet.com. Kerro viestissä palautuksen sisällöstä sekä tilausnumero. Lähetämme palautusohjeet vastausviestissä.

Kun paketti on palautunut meille, tarkistamisen jälkeen palautamme summan samalla maksutavalle kuin millä maksu on tehty.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Mikäli haluat että paketti lähetetään uudelleen, veloitamme ylimääräisestä kuljetuksesta aiheutuvista kuluista 15€ toimitus- ja käsittelykulun. Sama maksu peritään myös, jos haluat että tilaus käsitellään asiakaspalautuksena.

Hyvitykset

Hyvitykset palautetaan samalle maksutavalle kuin millä maksu on tehty. Mikäli maksu tai osa maksusta on tehty lahjakortilla, palautetaan vastaava summa lahjakortille.

Viivästynyt toimitus

Jos tilaustasi ei voida lähettää varastoltamme kohtuullisessa ajassa, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Kun olemme luovuttaneet lähetyksen sen toimituksesta kuljetusyritykselle, emme vastaa lähetysten toimitusta koskevista, vaikutuspiirimme ulkopuolelta tulevista viiveistä.