Press page

Alvar Pet medialle

Teetkö juttua koirista, lemmikkialasta tai startupeista? Alvarin tiimi antaa mielellään haastatteluja ja osallistuu paneelikeskusteluihin. Alvar Pet on lemmikkialan vastuullinen suunnannäyttäjä. Tiimistämme löytyy kokemusta lemmikkialan ja vastuullisen liiketoiminnan eri tehtävistä. Puhummekin näistä aiheista mieluusti lisää!

Etsitkö haastateltavaa?

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle tiimistämme sopiva haastateltava.

Riina Ristola, viestintäkoordinaattori
riina@alvarpet.com

Mikä Alvar Pet?

Alvar Pet on suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida hiilitassunjälki. Palvelu keskittyy yksilöllisiin, kestäviin ratkaisuihin koirien ruokinnan ja hyvinvoinnin saralla. Huhtikuusta 2020 lähtien yritys on ruokkinut jo yli 27 000 nelijalkaista asiakasta ja toimii nykyään Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa.

Alvar Pet mediassa

Talouselämä, 14.10.2022

Syöttäisitkö tätä koirallesi? Hyönteisistä ruokaa kehittävä yritys keräsi 600 000 euroa

“Markkinoilta puuttui toimija, joka huomioi ilmastovaikutukset. ”Keskikokoinen koira ja aikuinen ihminen käyttävät yhtä paljon eläinperäisiä raaka-aineita ruokavaliossaan. Ihmisen ruokatapoihin keskitytään ilmastonäkökulmasta, mutta koirien kohdalla tätä ei ollut vielä tehty”, Haataja.”

Lue koko artikkeli

 

Iltalehti, 26.4.2022

Koirasi syö sen, mikä ei ihmisille kelpaa – näin sen ”hiilitassunjälki” muodostuu

“Valtaosa päästöistä koostuu nimenomaan ravinnosta. Jos lemmikin omistamisesta aiheutuvia päästöjä haluaa pyrkiä vähentämään, kannattaa huomio siis suunnata ruokakuppiin.”

Lue koko artikkeli

 

Sifted 4.11.2021

The climate crisis: Reducing pets’ environmental pawprints

“Having a pet is equivalent to owning a car in terms of emissions”

Lue koko artikkeli

 

MTV, 12.01.2021

“Ravintoarvoiltaan huippulaadukasta” – perinteiselle koiranruoalle kehitteillä täysin uudenlainen vaihtoehto

“Lemmikkien hyönteisruokinta on ympäristöteko. Hyönteisistä valmistettu koiranruoka on varteenotettava vaihtoehto eläinproteiineille.”

Lue koko artikkeli

 

Alvarin kuvapankki medialle

Kuvapankistamme löydät julkaisuvapaita kuvia meistä kertovien artikkelien yhteyteen. Mainittavien valokuvaajien tiedot löytyvät tiedostonimistä. Noudatathan kuva- ja logo-ohjeistuksia.