Signa upp på nyhetsbrev – få -10% på första köpet

januari, 2023

Hållbarhetsrapport 2021

Eftersom att minska klimattassavtrycket är kärnan av vår existens, är det viktigt för oss att rapportera våra hållbarhetsarbete.

Här är den! Alvars andra årliga hållbarhetsrapport.

Vi är väldigt stolta över att publicera vår andra årliga hållbarhetsrapport. Under 2021 tog vi oss in på den internationella marknaden och har vuxit från att mata över 7863 hundar till att nu matat en flock på över 26 000 hundar. Eftersom att minimera CO2-tassavtrycket är kärnan i vår existens är det viktigt för oss att dokumentera och kommunicera öppet om vår verksamhet.

Här är Alvars inverkan i ett nötskal. Vi dyker djupare in i de olika aspekterna av vårt hållbarhetsarbete och berättar t.ex. mer våra råvarors ursprung och om varje steg i vår leverantörskedja. Lägg tassarna på den 52 sidor långa pdf:en här!

Cheat sheet from the Sustainability report.

© Alvar Pet 2022.

Klicka här för att läsa rapporten

Vi vill öppet dela de steg vi tar för att minska vårt klimattassavtryck. Det säger sig självt att vår resa fortfarande bara har börjat – ju mer ansvarsfull vår verksamhet och handlingar är, och ju fler hundar vi matar, desto större påverkan kan vi ha på världen och på en av vår generations största kriser – klimatförändringen.

Vi hoppas att du gillar att läsa rapporten och kanske till och med har turen att lära dig något nytt om oss – om du har några frågor om rapporten, vänligen kontakta oss på hello@alvarpet.com.

Om du ännu inte har tagit del av Alvars resa mot ett minskat klimattassavtryck – börja med att berätta mer om din hund i vår foderguide och få en skräddarsydd rekommendation: Börja med att berätta mer om din hund