Liity laumaan – saat 10% alennuksen

joulukuu, 2022

10 joululahjaideaa koiralle

Onko koirasi ollut erityisen kiltti tänä vuonna? 🥺 Mikä on hyvä joululahja koiralle? Tykkäävätkö koirat edes joululahjoista?

Pidä hengähdystauko joulukuun kiireiltä – tässä blogissa Hanna, yksi Alvarin perustajista, sukeltaa joulufiiliksiin, laittaa mariahcareyt sekä michaelbublét soimaan ja… Listaa 10 parasta koiran joululahjaideaa!

Lahjoista tärkein

Kysy keneltä vaan ja kuulet, että paras juttu joulussa on yhdessäolo. Kysy koirilta, he eivät ole tässä poikkeus. Rakkaiden kanssa oleminen ilman stressiä tai kiirettä on luksusta, jota pörröisimmätkin ystävämme arvostavat. 💚

Lahjojen antaminen ja saaminen on pohjimmiltaan jatke sille – väline yhteisen ajan viettämiselle, pitkäkestoisten muistojen luomiselle.

Tämä lista on laadittu se idea mielessä: lahjaideat kannustavat yhteiseen ajanviettoon kuormittamatta ympäristöä.

Koira joululahjojen ympäröimänä
Kuura on ollut tänä vuonna tosi kiltti.

Valmiina seikkailuun

Jos koirallasi on jo tarvittavat varusteet mintissä, emme missään nimessä halua kannustaa ylikulutukseen. Mikäli kuitenkin kiikareissa on jo pidemmän aikaa ollut uusi talvitakki, valjaat tai muita tarvikkeita vuoden 2023 seikkailuihin, tässä on parhaat valintamme.

Woolly Wolf on mahtava pieni yritys, joka tekee koiranvarusteita kierrätetyistä muovipulloista. Olemme Marian ja Yodan suuria faneja!

Hurtta on ikoninen koiranvarustebrändi – heidän varusteiden käytännöllisyys ja kestävyys on omaa luokkaansa. Olen erityisen vaikuttunut Hurtan zero-waste prosessista: jämäkankaasta tehdään esimerkiksi pussukoita ja pieniä tarvikkeita. Jotkut Alvarin asiakkaista tulevat saamaan näitä yllätyksenä joulukuun toimituksissaan.

GOTO suunnittelee koiranvarusteita, jotka on valmistettu merestä kerätystä muovisaasteesta. Osa GOTO tuotteista on myös löydettävissä meidän verkkokaupasta!

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähimpänä, myös Torista voi usein löytää aarteita ja ostamalla tavarat käytettynä pidennät jo olemassa olevien tuotteiden elinkaarta. 🎁

“Train together, stay together” 

Olen harrastanut agilityä Pyryn kanssa nyt kahden vuoden ajan ja se on ehdottomasti syventänyt meidän yhteyttä. Radalla olemme vahva tiimi, joka juhlistaa menestyksiä (okei ja sitäkin useammin epäonnistumisia 🤪) yhdessä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan uutta harrastusta koirasi kanssa!

OneMind Dogs on ollut uskollinen ystävämme pentukursseista yrittäjyyteen liittyvään sparraamiseen heidän perustajansa Nooran kanssa siitä, miten ratkoa tiettyjä krhm käyttäytymiseen liittyviä haasteita.

Agilityn ohella esimerkiksi nosework ja rally-toko ovat hauskoja matalan kynnyksen harrastuksia, joita kannattaa kokeilla. Googlaa, kysele vinkkejä läheisestä koirapuistosta – ja tsekkaa paikalliselta koirakerholtasi, löytyykö heiltä kursseja.

Herkuttele karvakamusi kanssa 💚🐾 

Ei kai kukaan ajatellut, että skippaisin tilaisuuden mainita Alvarin lahjatärpit? Tiimimme on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että voimme tarjota teille joululahjavalikoiman jotta kaikki – niin koiraäidit kuin koiraisät sekä he, joilla ei ole omaa koiraa, mutta haluavat muistaa tutun koiraa – voivat löytää sopivan lahjan. Ja pakko myöntää, olen supertyytyväinen siihen, mitä meillä on teille tarjota!

Joten tässä poiminnat joululahjoistamme – ja mikäli pidät näkemästäsi, jatka ihmeessä joululahjakauppaamme. 😍🎄

Siinä kaikki tältä päivältä. Toivotan teille kaikille – sinulle, koirallesi, perheellesi, ystävillesi – mitä rentouttavinta joulunaikaa. Tämä vuosi on sisältänyt niin ylä- kuin alamäkiä – toivottavasti seuraava vuosi on lempeä ja sisältää paljon positiivisia yllätyksiä!

-Hanna ja norfolkinterrierit, äiti-poika-duo Peppi ja Pyry