Liity laumaan ‚Äď saat 10% alennuksen

heinäkuu, 2021

Alvarin hotellivinkit

Alvar ūüíė hotellit. Kurkkaa t√§st√§, mist√§ l√∂yd√§t karvakamullesi parhaat herkut hotelliy√∂h√∂n!

Alvarin hotellivinkit

Koska Alvarilla halutaan tukea kotimaanmatkailua, ryhdyimme yhteisty√∂h√∂n valikoitujen hotellien kanssa – jotta y√∂pyminen koiran kanssa olisi entist√§ maukkaampaa! Kokosimme alle listan hotelleista, joita ehdottomasti suosittelemme, ja joihin koirasikin varmasti haluaisi vieraaksi. ūüėȬ†

The Barö Hotel

Tämän idyllisempää hotellia on vaikea löytää! The Barö on ekologisesti rakennettu saaristohotelli Barösundin alueella Inkoossa, ja tarjoaa upeat puitteet luonnon helmassa. Uutuushotelli on arvatekin jo hyvin bookattu, mutta varaa vaikka syksyn ruskaan ihana loma koiran kanssa: https://www.thebaro.fi/.

Vieraanamme saat henkilökohtaisen, lämpimän ja mieleenpainuvan kokemuksen sekä hotellissamme että ravintolassamme. Ympäröivä luonto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja palvelut täydentävät elämyksen uniikiksi yhdistelmäksi luonnonläheisyyttä ja luksusta.

Maisema, jossa näkyy hotelliasuntoja.

The Barö Hotellin huumaa saaristossa. Kuva: The Barö.

Hotellin sisäpiha.

F6 Hotellin upea sisäpiha. Kuva: Nordic Choice Hotels.

F6 Hotel

Hurmaava F6 hotelli sijaitsee Helsingin ytimessä, Fabianinkadulla. Sisäpiha on jo itsessään lomatunnelman luoja, ja viimeistellyt huoneet takaavat nautinnollisen yöpymisen. Aamuisin saat kotitekoisen, skandinaavisen aamupalan, ja illalla baarin drinkkeihin kerätään yrtit sisäpihan kasvihuoneesta. Baari on muuten nimetty jo eläköityneen hotellikoira Rubenin mukaan. Getawayn voit varata: https://hotelf6.fi/fi/hotelli/.

“Hotellimme 76 huonetta ovat sisutukseltaan elegantteja ja tyylikk√§it√§, ja samaan aikaan l√§mpim√§n kodikkaita. Ekologisuus on osa hotellimme palvelukokonaisuutta: k√§yt√§mme esimerkiksi vain tuuli- ja vesivoimalla tuotettua s√§hk√∂√§.”

Hotel Fabian

Hotel Fabian sijaitsee Helsingin keskustessa, ja tarjoaa vieraalleen viihtyisän ja rauhallisen majoituksen Рvuonna 2018 Fabian valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi! Voit myös varata sen päiväkäyttöön, jos kaipaat asteen mukavampaa etätyöskentelypistettä. Tutustu Fabianiin täällä: https://www.hotelfabian.com/hotelli.

“Hotelli, joka tarjoaa ikimuistoisen hotelliy√∂pymisen ja erinomaisen sijainnin Helsingin ydinkeskustan vieress√§. “Trip Advisor – traveller’s choice 2018” -voittaja, Hotel Fabian on suunnattu omatoimiseen matkailuun tottuneelle nykyp√§iv√§n matkailijalle. Hotelli sijaitsee rauhallisen kadun varrella kivenheiton p√§√§ss√§ Helsingin ydinkeskustasta. Hotellista l√∂ytyy 58 huonetta kolmesta huoneluokasta; ComfortStyle ja Lux, sek√§ baari ja viihtyis√§ sis√§piha.”

Hotelli Fabianin ylellinen sviitti. Kuva: Fabian.

Hotelli Fabianin ylellinen sviitti. Kuva: Fabian.

Folks tarjoaa puitteet pidempäänkin vierailuun. Kuva: Folks Hotel.

Folks tarjoaa puitteet pidempäänkin vierailuun. Kuva: Folks Hotel.

The Folks Hotel Konepaja

Upea The Folks Hotel on auennut Helsingin Vallilaan loppukeväästä 2021, kun VR:n vanhat toimistorakennukset muutettiin vanhaa kunnioittaen moderniksi hotelliksi. Vastuullisuus on myös suuri osa hotellin toimintaa, ja esimerkiksi hotellilla käytettävä sähkö on 100 prosenttisesti uusiutuvaa energiaa. Koe hotellin salat koiran kanssa: https://folkshotels.fi/folks_hotel/.

“Ainutlaatuinen sijaintimme, tilojemme tunnelmat sek√§ vieraiden henkil√∂kohtainen kohtaaminen tekev√§t Folks Hotellista l√§hestytt√§v√§n ja saavutettavan. Meille vieraat palaavat yh√§ uudestaan.”

Hotel Haven

“Luksusta Helsingin ytimess√§” pit√§√§ hyvinkin paikkansa – Helsingin keskustassa sijaitseva Hotel Haven on Suomen ensimm√§inen Small Luxury Hotels of the World -ketjun j√§sen. Varaa oma luksuslomasi: https://www.hotelhaven.fi/.

“Hotel Havenissa vieraiden k√§yt√∂ss√§ ovat baari, kuntosali sek√§ jopa kolme arvostettua ravintolaa, jotka tarjoavat hotellivieraille unohtumattomia makuel√§myksi√§. N√§in ollen Havenissa majoitus Helsingin keskustassa on mit√§ miellytt√§vint√§. Lis√§ksi hotellissa on vuokrattavissa upeita juhla- ja kokoustiloja, mik√§ mahdollistaa y√∂pymisen sek√§ kokous- tai juhlapaikan k√§tev√§n yhdist√§misen keskell√§ kauneinta Helsinki√§, hulppeassa milj√∂√∂ss√§.”

Hotel Haven rauhoittaa loman viettoon. Kuva: Hotel Haven.

Hotel Haven rauhoittaa loman viettoon. Kuva: Hotel Haven.

Hotellihuone.

Tällä sängyllä Alvarkin mielellään pomppisi. Kuva: Lilla Roberts.

Hotel Lilla Roberts

Lilla Roberts on rauhallinen keidas Helsingin vilkkaan kaupunkiel√§m√§n √§√§rell√§. Hotellista l√∂ytyy sis√§piha ja terassi, kuntosali sek√§ huonepalvelu. Hotel Lilla Roberts on my√∂s mukana maailmanlaajuisessa Green Key -ohjelmassa, joka edist√§√§ ymp√§rist√∂nsuojelualoitteita ja kest√§v√§√§ turismia.

“Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyytt√§ elegantissa ja historiallisessa ymp√§rist√∂ss√§. Hotellin tyylikk√§√§ss√§ aulassa saattaa aistia talon alkuper√§isen aikakauden ja historian. Nauti lasillinen tai lue p√§iv√§n lehti tunnelmallisesti takkatulen √§√§rell√§. Bar Lilla e:n ja aulan uljaan upeat ikkunat tulvivat valoa ja ne toimivat n√§yteikkunana Helsingin Design District -alueen syd√§meen.”

GLO Hotel Art

Historian havinaa Рtämän helsinkiläishotellin tilukset on valmistettu jo vuonna 1903. GLO Hotel Artissa nautit maukkaan aamupalan, kääriydyt puhtaisiin lakanoihin ja nautit lomasta kaupungin keskellä. Läheltä löydät puistot ja ulkoilupaikat, joissa saatte uusia yhteisiä muistoja karvakamun kanssa. Täältä tutustumaan: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-art.

“GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa v√§rik√§s historia kohtaa nykyp√§iv√§n ja jonka syd√§n sykkii boheemia ilmapiiri√§ ja el√§myksellisi√§ tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista. Aulamme henkii linnan tunnelmaa ja moderneista huoneista puolestaan l√∂yd√§t kaiken mukavaan hotellivierailuun.”

GLO Hotel Artin majesteettinen aula. Kuva: GLO Hotel Art.

GLO Hotel Artin majesteettinen aula. Kuva: GLO Hotel Art.

GLO Hotel Sello sijaitsee luonnon läheisyydessä. Kuva: GLO Hotels.

GLO Hotel Sello sijaitsee luonnon läheisyydessä. Kuva: GLO Hotels.

GLO Hotel Sello

Espoossa sijaitseva GLO Hotel Sello sijaitsee Leppävaaran kauniin luonnon äärellä, ja pääset hetkessä päiväretkelle Nuuksion kansallispuiston maisemiin. Hotellin tiloista löytyy myös kesäterassi, jonne koiratkin ovat tervetulleita. Käy tutustumassa ja varaa lomaretki Espoon maisemiin: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-sello.

“GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello sek√§ GLO Hotel Airport saivat kest√§v√§n matkailun Green Key -ymp√§rist√∂sertifikaatit. Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut majoitustoiminnan ymp√§rist√∂rasituksen pienent√§miseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiank√§ytt√∂√§√§n sek√§ v√§hent√§m√§ll√§ syntyv√§√§ j√§tett√§ ja kierr√§tt√§m√§ll√§ sen tehokkaasti.”

Noli Studios Sörnäinen ja Katajanokka

Noli Studios huoneistot ovat täyden palvelun koiraystävällisiä koteja, joista löydät kaikki tarvitsemasi mukavuudet niin lyhyeen kuin pidempäänkin vierailuun. Noli Katajanokka sijaitsee Kanavarannan ravintoloiden läheisyydessä, ja pääset nauttimaan Helsingin ihanimmista nähtävyyksistä hetkessä. Noli Sörnäinen sijaitsee Sörnäisten kaupunginosassa, joka on tunnettu eläväisestä kaupunki-, ja ravintolakulttuuristaan.

“Etsitk√∂ kotia Helsingist√§, mutta et tied√§ milloin el√§m√§ vie taas eteenp√§in? Noli Studios tarjoaa joustavasti varattavia studioita hotellitason palveluilla ja kaikilla kodin mukavuuksilla. Voit valita modernisti sisustetun, muuttovalmiin studion tai edullisemman tilan, jossa on vain kaikista olennaisimmat kalusteet. Meille t√§rkeint√§ on tarjota sinulle loistavaa palvelua, yhdess√§ koettuja hetki√§ ja enemm√§n tilaa el√§√§.”

Noli-studiosin asunto.

Noli Studiosin viihtyisä huone, jossa tilaa temmeltää. Kuva: Noli Studios.

Ei kun nauttimaan!

Koira hotellin sängyssä ja Fisu&Sipsi hukkaherkkupussi.

Muska pääsi testaamaan Hotel Fabianin sängyt. 10/10, kuulemma!

Uupuuko listalta lempihotellisi? Vinkkaa siitä meille hello@alvarpet.com! <3