Liity laumaan – saat 10% alennuksen

joulukuu, 2021

Alvarin Hukkatikku Poro

Alvarin maistuva uutuus: kotimainen Hukkatikku Poro!

Uutta Alvarilla: Hukkatikku Poro

Saanemme esitellä: Alvarin Hukkatikku Poro 😍 Hukkatikku Poro on kotimainen uutuutemme, jonka on valmistanut kumppanimme Kokkolan Nahka Oy. Se hurmasi testiraadin täysin ja on täydellinen pari Hukkapätkä Hirvi-puruluun kanssa. Tutustutaan Hukkatikkuun tarkemmin! 

Alvarin hukkatikku Poro nippu.

Purtavaa suoraan Kokkolasta

Hukkatikussa on valjastettu sivuvirrat hyötykäyttöön: Hukkatikku Poro on valmistettu kotimaisesta hirven- ja poronnahasta sekä porojauhosta, jotka menisivät muutoin roskiin. Hukkatikut on valmistettu uusiutuvalla energialla kumppanimme Kokkolan Nahka Oy tehtaalla Suomessa, Kokkolassa.

Kokkolan Nahka Oy on pohjanmaalainen perheyritys, joka valmistaa pohjoisten riistaeläinten nahkoja. He hankkivat vuodat suoraan paikallisilta metsästysseuroilta, ja tekevät niistä korkealaatuista nahkaa, joka myydään eteenpäin Euroopan huippumuotitaloille. Hukkapalat joissa on reikiä, eivät mene enää hävikkiin: niistä tehdään herkullisia koirien puruluita. Lisää Alvarin ja Kokkolan Nahka Oy:n yhteistyöstä täällä.

Hukkatikkuja myydään 5 kappaleen paketissa, joten purtavaa riittää monelle päivälle. Herkkusuiden hillitsemiseksi suositeltu annostelu on yksi tikku per päivä. Yksi tikku painaa noin 20 g, on halkaisijaltaan noin 1,5 cm ja pituudeltaan noin 17 cm – se sopii siis kaikenkokoisten koirien järsittäväksi. Suosittelemme, ettei koira pureskelisi tikkua ilman valvontaa.

Lemma ja Alvin heittivät annossuositukset romukoppaan ja pureskelivat yhden jos toisenkin tikun.

Jätteet minimiin

Hukkatikku on pakattu vaatimattomaan ulkomuotoon, mutta tässä pätee vanha sanonta “vähemmän on enemmän”! Jättämällä kartonkipaketit pois, voimme vähentää pakkausmateriaaleista syntyvää jätettä. Paketin mukana tulee sekä tuote-etiketti ja kuminauha: tuote-etiken voit heittää kartonkikeräykseen (sen luettuasi ☺️), ja kuminauhan voit käyttää uudelleen. Mikäli et löydä kuminauhalle käyttöä* tai mikäli sen teho on heikentynyt, voit kierrättää sen sekajätteeseen.

Koska haluamme aina varmistaa, että pakkausmateriaalimme olisivat mahdollisimman ympäristöystävälliset, pohdimme pitkään myös Hukkatikkujen pakkausvaihtoehtoja. Kun päädyimme simppeliin ratkaisuun kuminauhoineen, selvitimme Helsingin seudun ympäristöpalvelulta (HSY) ohjeita kuminauhan kierrätykseen sekajätteen sijasta. HSY:n mukaan luonnollisesta kumista tehdyt kuminauhat voi myös pilkkoa pieniksi paloiksi ja kierrättää biojätteen seassa. Tarkistathan kuitenkin aina myös paikalliset kierrätysohjeet!

*sido mitä tahansa pientä yhteen toisiinsa kuminauhan avulla!

Pluto -koira pitää suussaan porotikkua.

Plutolle maistui tämä joululahja.

Lisää Hukkatikku mukaan tilauksellesi suosituskoneessa tai asiakassivuillasi!