Liity laumaan – saat 10% alennuksen

joulukuu, 2021

Alvarin lisäravinteet Villikala- ja Hamppuöljy

Alvarin ihka-ensimmäiset, kotimaiset lisäravinteet: Villikalaöljy ja Hamppuöljy!

Uutta Alvarilla: Alvarin Villikalaöljy ja Hamppuöljy

Uudet kotimaiset Villikala- ja Hamppuöljymme tukevat koirasi hyvinvointia ja sopivat päivän aterioiden mukaan lisättäväksi. Halusimme tuoda valikoimiimme kestävät koiran lisäravinteet aktiivisille koirille lisäkaloreiksi, nirsolle maistuvuutta lisäämään tai ekstrana turkin ja ihon hyvinvointia tukemaan. 

Uutuuslisäravinteina toimivat kalapohjainen Villikalaöljy sekä kasviperäinen Hamppuöljy. Molempien raaka-aineet tulevat Suomesta, ja ne on valmistettu Kasnäsissä (Villikalaöljy) ja Marttilassa (Hamppuöljy).

Villikalaöljyä turkin, ihon, nivelten ja aivojen hyvinvoinnin tueksi

Kotimainen villikalaöljymme on valmistettu Kasnäsissä valmistajakumppanimme Salmonfarmin tehtaalla. Villikalaöljy sisältää silakkaa ja kilohailia, jotka on kalastettu Itämerestä. Villikalaöljyssä on runsaasti rasvahappoja, erityisesti dokosaheksaeenihappoa (DHA) ja eikosapentaeenihappoa (EPA).

Villikalaöljy tukee koiran ihon, turkin, aivojen sekä nivelten hyvinvointia, ja voit lisätä sitä täysravinnon kylkeen annostelutaulukon (pullon etiketissä) mukaisesti. Pulloa saa kahdessa eri koossa nappulatilauksen kylkeen: 100ml (9,90€) ja 300ml (14,90€).

Pääsimme käymään valmistajakumppanimme Salmon Farmin tehtaalla Kasnäsissä ennen pandemian puhkeamista, ja haluamme jakaa teille kokemuksemme – tästä lisää myöhemmin!

Villikalaöljy pullot veden äärellä.

Villikalaöljy sisältää kotimaista silakkaa ja kilohailia.

Kasviperäinen hamppuöljy koiran ihon ja turkin hyvinvointiin

Villikalaöljyn kasviperäiseksi vaihtoehdoksi löysimme valmistajakumppanin Marttilasta. FoodFarm Oy on kotimainen perheyritys, joka valmistaa Alvarin Hamppuöljyn. FoodFarmin luomutilalla viljellään pääsatotuotteena hamppua, ja kaikki heidän tuotantonsa toimii uusiutuvalla energialla.

Hamppuöljy on erinomainen ravintolisä koirille, joiden iho kaipaa lisää kimmoisuutta ja turkki ekstrakiiltoa. Alvarin Hamppuöljyssä on runsaasti omega-3, omega-6, ja omega-9 rasvahappoja, ja se sisältää gammalinoleenihappoja (GLA 6%) ja stearidonihalloa (SDA 2%). Villikalaöljyn tapaan voit lisätä Hamppuöljyä täysravinnon kylkeen annostelutaulukon (pullon etiketissä) mukaisesti. Pulloa saa kahdessa eri koossa nappulatilauksen kylkeen: 100ml (9,90€) ja 300ml (14,90€).

Hampusta raaka-aineena:

Hamppu on raaka-aineena todella ekologinen ja ympäristöystävällinen. Kasvi on todellinen hiilinielu ja sanotaankin että se on hiilinegatiivinen kasvi.

Hamppu kasvina sitoo ja yhteyttää esimerkiksi puihin verrattuna 2-3 kertaa enemmän hiilidioksidia. Hamppu myös vaatii suhteellisen vaatimattomat olosuhteet kasvuun, eikä näin vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hamppu suojaa itseään tehokkaalla kasvullaan ja isoilla lehdillään rikkaruohoilta ja karkottavalla tuoksullaan tuhohyönteisiltä.

Hamppuöljy -tuote puun oksalla.

Hamppu on ekologinen viljeltävä, ja öljy sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja.

Höystettä nappulan rinnalle

Mikäli koirasi syö täysravintoa (Nollapäästönappuloita, tietysti!), ei hän luultavasti tarvitse lisäravinnetta. Siitä voi kuitenkin olla hyötyä yllämainittujen ominaisuuksien tukemisessa, tai sen avulla voi tuoda maittavuutta nirson koiran ruokakuppiin. Toisaalta jos koirasi on erittäin aktiivinen, voit lisätä ruokavalioon lisäkaloreita öljyn avulla.

Villikalaöljy löytyi myös Alvarin joulupaketista.