Liity laumaan – saat 10% alennuksen

tammikuu, 2021

Alvarin Viljattomat Nollapäästönappulat

Toiveisiinne on vastattu! Alvarin Nollapäästönappulat saavat jatkoa kolmella uudella viljattomalla reseptillä: Pirteä, Herkkä ja Vakaa.

Alvarin viljattomat Nollapäästönappulat

Yksi pienen yrityksen ehdottomia valttikortteja on mahdollisuus vastata nopeasti asiakkailta tuleviin toiveisiin ja kehitysehdotuksiin. Tämä pitää paikkansa myös Alvarin tuotekehityksen kohdalla, ja niinpä voimmekin nyt ylpeänä esitellä tuotteet, joiden kehittäminen on saanut alkunsa teidän alvaristien toiveesta. Alvarin viljattomat reseptit!

Mitä uutta?

Alvarin Nollapäästönappulat -täysravintosarja täydentyy kolmella uutuustuoteella, joiden reseptit on luotu periaatteella “vähemmän on enemmän”. Kaikissa resepteissä on käytetty vain yhtä proteiininlähdettä ja tuotteet ovat viljattomia. Uskomme, että näistä tuotteista on helpompi löytää vaihtoehto myös herkemmille koirille, joilla halutaan syystä tai toisesta vältellä tiettyjä valmistusaineita. Tuotesarjassa on kolme uutta tuotetta, joiden reseptit on luotu periaatteella “vähemmän on enemmän”. Kaikissa resepteissä on käytetty vain yhtä proteiininlähdettä ja tuotteet ovat viljattomia. Uskomme, että näistä tuotteista on helpompi löytää vaihtoehto myös herkemmille koirille, joilla halutaan syystä tai toisesta vältellä tiettyjä valmistusaineita. Ravitsemuksellisesti uudet ruoat, niinkuin kaikki Alvarin tuotteet, tarjoavat kaikki koiran päivittäin tarvitsemat ravintoaineet, ja ruokien reseptiikassa on myös huomioitu ravitsemuksellisia tarpeita, joita tämänhetkinen tuotevalikoimamme ei vielä kata.

piirroskuva, Herkkä -reseptin raaka-aineista.

Alvarin Nollapäästönappula Herkkä

Herkän pääproteiini on ankanlihajauho, joka on usein hyvin siedetty, ympäristöystävällinen proteiininlähde. Muita eläinperäisiä proteiineja tuotteesta ei löydy, vaan proteiininsaantia täydentävät pieni määrä perunaproteiinia ja härkäpapua. Viljojen sijaan Herkän hiilihydraattilähteenä on käytetty perunaa ja hyvin sulavaa hernetärkkelystä. Resepti täydentyy suoliston hyvinvointia tukevilla kuiduilla ja prebiooteilla sekä omega-rasvahappoja sisältävillä pellavalla ja rapsi- ja hamppuöljyllä. Pohjoismaiset marjat ja yrtit tuovat ruokaan hyödyllisiä antioksidantteja. Herkän kaloripitoisuus on melko suuri ja siinä on kohtuullisen runsas rasvapitoisuus. Tämä mahdollistaa riittävän energiansaannin pienemmästäkin annoskoosta, joka on hyödyksi esimerkiksi ruoansulatuskanavan herkkyydestä kärsiville koirille. Ruoan sulavuus on erittäin hyvä. Herkkä sopii aikuisille koirille, joille halutaan valita rajoitetut raaka-ainelähteet ja myös iäkkäämmille koirille, jotka tarvitsevat ruoastaan hieman enemmän energiaa. Nappulakooksi Herkkään on valittu moneen suuhun sopiva keskikokoinen nappula. Tuotesivu

piirroskuva, Vakaa -reseptin raaka-aineista.

Alvarin Nollapäästönappula Vakaa

Vakaan ainoana eläinperäisenä proteiinina puolestaan toimii silakkajauho ja sitä täydentävät pieni määrä härkäpapua ja kananmunaa. Peruna ja hernetärkkelys ovat myös Vakaan hiilihydraatin lähteitä. Välttämättömiä rasvahappoja ruokaan tulee pellavasta, rapsiöljystä ja kalaöljystä, joista jälkimmäinen yhdessä silakkajauhon kanssa varmistaa ruoan hyvän omega-3 koostumuksen. Ruoan kuitukoostumus on suunniteltu erityisesti suuren koiran tarpeisiin, pitämään ulosteen kiinteänä ja tukemaan ruoansulatuskanavan hyvää bakteerikantaa.

Nivelten tueksi resepti on täydennetty nivelrustoa ravitsevilla glukosamiinilla ja kondroitiinisulfaatilla ja antioksidantteja ruokaan tuovat Pohjoismaiset yrtit ja marjat. Vakaan ravintoainekoostumus on suunniteltu erityisesti aikuiskooltaan suurten koiranpentujen ja kasvavien koirien tarpeisiin, mutta samanaikaisesti se sopii erittäin hyvin aikuisille koirille, joille halutaan valita mukavasti proteiinia ja kohtuullisesti rasvaa sisältävä kalapohjainen ruoka. Nappulakooltaan Vakaa sopii parhaiten hieman suurempaan suuhun.Tuotesivu

Piirroskuva, Vakaa -reseptin raaka-aineista.

Alvarin Nollapäästönappula Pirteä

Pirteä on kanajauhoa pääproteiininlähteenä sisältävä resepti, jonka proteiinikoostumus on Vakaan tapaan täydennetty härkäpavulla ja kananmunalla. Hiilihydraattien lähteenä ruoassa ovat samoin peruna ja hernetärkkelys, ja lisäksi resepti sisältää suoliston hyvinvointia ja tasapainoisen bakteerikannan kehittymistä tukevia kuituja ja prebiootteja. Välttämättömät omega-rasvahapot tuodaan Pirteään mm. rapsiöljystä, pellavasta ja kalaöljystä. Pohjoismaisista marjoista ja yrteistä saatavat antioksidantit auttavat suojaamaan soluja hapettumisstressiltä ja tukevat myös vastustuskyvyn kehittymistä. Pirteässä on runsaasti proteiinia ja sen rasvapitoisuus on korkea.

Energiatiivis ruoka sopii erinomaisesti tiineen nartun ruokintaan tiineyden viimeisellä kolmanneksella sekä imetysaikana. Pirteän ravintoainekoostumus on myös pentujen tarpeiden mukainen ja sitä voikin käyttää pennuille heti vieroituksesta alkaen. Pirteä on mainio ruoka myös muille aikuisille koirille, jotka tarvitsevat ruoastaan runsaasti energiaa. Pienen nappulan ja hyvän maittavuuden ansiosta erityisesti pienimmät alvaristit arvostanevat Pirteää.Tuotesivu

Viljaton koiranruoka

Toisin kuin nykyisistä koiranruokatrendeistä ehkä saa käsityksen, viljattomuus sinänsä ei ole itseisarvo koiranruoassa. Tärkeintä on, että ruoka sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet oikeassa tasapainossa ja on valmistettu laadukkaista, hyvin sulavista raaka aineista. Jokainen koira on kuitenkin yksilö, ja mikäli yksittäiselle koiralle eivät tietyt viljat syystä tai toisesta sovi, voi ne hyvin jättää ruokavaliosta pois. Alvarin tuotevalikoimaan viljattomat tuotteet sopivat, koska käytämme mielellämme hiilihydraatin lähteenä mm. ympäristöystävällistä pohjoismaista perunaa. Muissa ruoissa käytämiemme kauran tai ohran poisjättäminen sopii resepteihin, joiden raaka-ainepohja on pyritty muutenkin pitämään kapeana. Kaikki reseptimme on tarpeen mukaan täydennetty ravintoaineilla, kuten kivennäisillä ja vitamiineilla, joiden saanti raaka-aineista ei ole optimaalista. Näin ollen, riippumatta tuotteen raaka-ainekoostumuksesta, voit olla varma, että Alvarin ruokaa syödessään koirasi saa aina tasapainoista ja terveellistä ruokaa.