Liity laumaan – saat 10% alennuksen

lokakuu, 2022

Asiakkaan tarina: herkkä Nelson löysi vihdoin sopivan ruokavalion

Istuimme alas ihanan asiakkaamme Nelsonin ja hänen omistajiensa kanssa kuulemaan lisää Nelsonista, sekä heidän kokemuksiaan Alvarista.

Istuimme alas ihanan asiakkaamme Nelsonin ja hänen omistajiensa kanssa kuulemaan lisää Nelsonista, sekä heidän kokemuksiaan Alvarista.

Nelson on pennusta saakka ollut herkkä ja hänen omistajillaan on ollut vaikeuksia löytää hänelle sopiva koiranruoka. Nyt Nelson on vihdoin löytänyt nappulat, josta hän pitää, ja jotka sopivat hänelle mainiosti: Alvarin Nollapäästönappulat Tyyni!

Tyyni pähkinänkuoressa: Tyyni on koiranruoka, jonka proteiininlähde tulee kalasta ja hyönteisistä. Koska hyönteisproteiini on harvinaisemmin käytetty proteiini koiranruoassa, voi resepti sopia erityisesti koirille, jotka ovat yliherkkiä perinteisemmille proteiininlähteille. Toukkien proteiini on erittäin helposti sulavaa ja varmistaa kaikkien välttämättömien aminohappojen saannin. Lisäksi kalajauho ja -liemi, sekä kananrasva lisäävät ruokaan makua – nirsojen koirien hurmaamiseksi.

Nelsonin omistaja Alexandra kertoo hieman enemmän Nelsonista, heidän Alvar-kokemuksistaan, ja miten oikean ruokavalion löytäminen vaikutti Nelsonin hyvinvointiin. 💚

Kuka on Nelson?

Nelson on sosiaalinen ja erittäin iloinen 2,5-vuotias cockerspanieli Tukholmasta. Nelson on niin sanottu “petfluencer”, jolla on yli 5000 seuraajaa Instagramissa (katso @nelsonthecocker)!

Nelsonin perhe koostuu ihmis-äidistä ja -isästä, jotka ovat milleniaaleja. He tekevät kaikkensa, jotta Nelson voisi elää terveen, onnellisen ja pitkän elämän, joka on täynnä hauskoja aktiviteetteja, jotka aktivoivat sekä Nelsonin kehoa että päänuppia.

Millainen on Nelsonin persoonallisuus, millainen hän olisi ihmisenä?

Nelson on varsin energinen kaveri, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. Aktiivisempaa ja sosiaalisempaa koiraa on vaikea löytää, se hurmaa kaikki kohtaamansa. Hänellä on ehdottomasti mitä inhimillisin ulkonäkö, joka koiralla voi olla.

Ihmisenä Nelson olisi erittäin ulospäinsuuntautunut, kilpailuhenkinen tyyppi! Hän olisi uskollinen ystävä, joka on vierelläsi läpi hyvän ja pahan. Paras ystäväsi, kekseliäs ja positiivinen kaikissa tilanteissa, mutta vihaa sadetta.

@nelsonthecocker suosikkinappuloineen.

Nelsonin ruokatarina

Kertoisitko vähän siitä, miten Nelson reagoi ruokaan ja miten päädyitte kokeilemaan Alvareita?

Jo ensimmäisestä päivästä lähtien kun saimme Nelsonin kotiin, hänellä on ollut vaikeaa ruuan kanssa. Hänellä ei ollut juurikaan ruokahalua, mutta siitä huolimatta hän on aina ollut aktiivinen koira. Kun saimme hänet kotiin, annoimme hänelle samaa ruokaa kuin kasvattaja oli syöttänyt. Ensimmäisten kuukausien aikana hän sai silmä- ja korvatulehduksia, ja hänen silmänsä vuotivat pahasti.

Ymmärtääksemme oliko kyseessä vain “pentusairauksia” vai jonkinlainen ruoka-aineyliherkkyys, aloimme kokeilla erilaisia ruokia ja proteiininlähteitä rajataksemme herkkyyden mahdollista lähdettä. Meille on tärkeää että ainesosat, niiden alkuperä sekä ruoan ravintosisältö on kohdillaan. Selvitimme myös tarkasti, missä ruoka on valmistettu, jotta voisimme valita mahdollisimman ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Nelsonin kahden ensimmäisen elinvuoden aikana ehdimme testata jopa viittä erilaista koiranruokaa.

Lopulta päätimme kokeilla hypoallergeenista, eläinlääkärin suosittelemaa ruokaa nähdäksemme, paranevatko Nelsonin silmät ja korvat – ja ne paranivat! Tämä ruoka ei kuitenkaan ollut Nelsonille maittavaa, eikä erityisen ilmastoystävällistä. Niinpä jatkoimme sen oikean ruokavalion metsästystä. Halusimme kokeillaproteiinin lähteitä, joille Nelsonia ei oltu aiemmin altistettu. Silloin löysimme Alvarin!

Kun siirryimme (todella hitaasti ja vaiheittain!) Alvarin Nollapäästönappula Tyyneen, Nelsonin ongelmat ovat hävinneet kokonaan. Nyt olemme niin onnellisia siitä, että hänellä on ruoka josta hän pitää, mikä sai hänen aikaisemmat ongelmansa poistumaan, ja on vielä lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto!

Nelsonin kokemuksia Alvarista

Mitkä ovat Nelsonin Alvar-tuotesuosikit?

Nelson rakastaa Tyyni -nappulaa. Kun me aktivoimme Nelsonia (tai kun juhlimme jotain hauskaa), hän saa Alvarin järvikalalisuketta, joka on suuri suosikki. Ensimmäisestä päivästä lähtien hän on rakastanut myös Muikkuja. Lisäksi, meillä on vielä uusi ihastus, eli Alvarin Hukkaherkku Ötökät!

Suosittelisiko Nelson Alvarin tuotteita koiraystävilleen?

Nelson suosittelee lämpimästi kaikkia tuotteita, joita hän itse syö – mutta myös kaikkea muuta Alvarilta. Arvostamme niin paljon Alvarin tiimiltä saamaansa palvelua ja sitä, että toimitus tulee aina suoraan kotiovelle. Plussaa on, että Nelsonin nimi on aina kirjoitettu nappulapussiin. Se tuntuu erityisen kivalta ja tuttavalliselta.

Mitkä ovat teidän parhaat ympäristövinkit koiranomistajille?

Less is more. Koirat eivät tarvitse paljon pysyäkseen onnellisina! Hyvä ruoka, puruluut ja hyvät herkut sopivassa määrässä, tai erityisissä tilaisuuksissa riittävät. Nelsonin ensimmäisen elinvuoden aikana tajusimme jonkin ajan kuluttua, että uusien lelujen ostaminen ei tehnyt häntä onnellisemmaksi, joten periaatteessa lopetimme lelujen ostamisen kokonaan. Jos ostamme jotain uutta, valitsemme sen sijaan “kestäviä” leluja, jotka eivät hajoa ja jotka on tehty myrkyttömistä materiaaleista.

Nelsonin saatuamme teimme myös toisen elämäntapamuutoksen. Päätimme ulkomaanmatkojen sijasta käyttää lomat yhdessä Nelsonin kanssa kotimaassa seikkaillen – mikä puolestaan ​​vähentää hiilidioksidipäästöjä, koska lennämme huomattavasti vähemmän.

@nelsonthecocker talvivaelluksella Ruotsin Norrlandissa

Hauskoja faktoja Nelsonista

Onko Nelsonilla mitään erityistä lahjakkuutta?

Hän on erittäin sosiaalinen, ja hurmaa lähes kaikki kohtaamansa! Toimistolla hänet on ylennetty “Chief Happiness Officeriksi” ja hän tekee työtään innolla. Hänen hännänheilutukset ja pusut alentavat kaikkien stressitasoja! Toinen hauska juttu on, että Nelson todella rakastaa hampaiden pesua. Teemme sitä melkein joka päivä – ja hän on siitä aina yhtä innoissaan.

Mikä on lempimuistonne Nelsonin kanssa?

Meillä on paljon hienoja muistoja Nelsonin kanssa, mutta on pari tapahtumaa jotka ovat jääneet erityisesti mieleen. Ensimmäinen oli, kun hän oli noin 11 viikon ikäinen ja hän ui ensimmäistä kertaa ihan itse (eli teki aloitteen ilman, että yritimme rohkaista häntä veteen kanssamme). Paikalle tuli noin 8-vuotias pieni tyttö, joka alkoi leikkiä hänen kanssaan järvellä, jossa yleensä kalastamme. Kuului vain PLÄTS ja koira oli hypännyt veteen tytön kanssa. Uimataito tuli niin luonnostaan, että Nelson ja tyttö uiskentelivat vedessä pidemmän aikaa. Katsoimme Nelsonin isännän kanssa heitä onnellisina ja ilon kyyneleet silmissä, kaksi ylpeää pennunomistajaa!

Toinen tapaus, jonka muistamme erityisen hyvin, oli talvivaellus Norlannin rannikoilla uudenvuoden (2021–2022) aikaan. Kun näimme hänet juoksentelemassa Norrlannin talvimaisemissa, niin hymy oli herkässä (katso kuva yllä)! Rakastamme todella tutkia luontoa yhdessä Nelsonin kanssa ja seurata hänen seikkailujaan.

@nelsonthecocker ensimmäisen uintireissun jälkeen.