Liity laumaan – saat 10% alennuksen

syyskuu, 2023

Esittelyssä Dr. Alvar+

Esittelyssä Dr. Alvar+: sarja ravitsemuksellisia yhdisteitä jotka löydät nappuloistamme. Yhdisteet tukevat koirasi terveyttä herkässä elämänvaiheessa tai tietyn erityistarpeen suhteen.

Kesän aikana olemme pohtineet, miten parhaiten viestiä tuotteidemme korkeasta laadusta. Olemme tosi hyviä kertomaan ympäristöhyödyistä, mutta mitä tulee aktiivisiin ainesosiin, funktionaalisiin ravinteisiin, tuotteidemme terveyshyötyihin… Aiheet ovat monimutkaisia, sanottavaa on paljon, sitä on vaikea mahduttaa suupalan kokoisiin sisältöihin! (Lukiessasi artikkelia eteenpäin tulet huomaamaan tismalleen mitä tarkoitamme 😉🤷🏼‍♀️)

Seurauksena moni ei välttämättä tule katsoneeksi pääraaka-aineita pitemmälle – ne ovat toki myös tärkeitä, mutta mitä tulee koirasi ravitsemukseen, pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys.

Dr. Alvar+ on tapa, jolla tulemme tästedes viestimään tuotehyödyistä. Sukelletaas syvemmälle PLUSSIIN!

Dr. Alvar+ yhdisteet, enemmän kuin osiensa summa

Plussat ovat sarja kuivaruokiimme kuuluvia ravitsemuksellisia ratkaisuja, jotka tukevat koirasi terveyttä herkässä elämänvaiheessa tai tietyn erityistarpeen suhteen. Ne on kehitetty Alvar Petin eläinlääkärin ja koiranruokinnan asiantuntijoiden toimesta.

Mukautetut tasot ravintoaineita yhdessä aktiivisten ainesosien kanssa luovat synergistisiä yhdistelmiä, jotka tarjoavat kohdennettuja terveyshyötyjä koirien yksilöllisiin tarpeisiin. Kuten matemaattiset yhtälöt, Dr. Alvar+ yhdisteet pohjautuvat tieteeseen; tutkittuun tietoon koirien ravitsemuksesta.

Yhdisteet ovat osa kuivaruokareseptejämme. Nimen antaminen näille ravintoainesarjoille auttaa meitä viestimään tuotteen eduista helpommin ymmärrettävällä tavalla.

Mitä Dr. Alvar yhdisteet sisältävät?

Yhdisteet sisältävät tarkkaan valittuja vaikuttavia ainesosia, vitamiineja ja mineraaleja. Niitä ainesosaluettelon usein teknisiltä näyttäviä sanoja kuten kondroitiinisulfaatti tai frukto-oligosakkaridi, tai terveyspommeja kuten antioksidantein ja vitamiinein pakatut marjat.

Ravitsemuksellisina ratkaisuina Dr. Alvar+ yhdisteet eivät kuitenkaan ole vain resepteihin lisättyjä vaikuttavia ainesosia. Plussissa haluamme myös korostaa sitä, miten jokaisessa reseptissä on huomioitu tasapainoinen ravintoaineiden, kuten proteiinin ja rasvan, saanti juuri siihen elämänvaiheeseen tai erityistarpeeseen johon se on suunniteltu.

Hankimme raaka-aineet ensisijaisesti Pohjoismaista valjastaen koirasi tueksi luonnon supervoimat. Kaikki ravinteet eivät ole saatavilla läheltä – ainakaan vielä – joten osa pienistä mutta pippurisista aineksista kuten psyllium ja glukosamiini tuodaan kauempaa.

Elämänvaiheyhdisteet

Elämänvaiheyhdisteemme varmistavat, että koirasi saa tarvitsemansa ravintoaineet läpi koko terveen ja onnellisen elämänsä.

Puppy+ badge

Puppy+

Suunniteltu pennun optimaalisen kasvun varmistamiseen. Yhdisteen reseptit sopivat pennun ensimmäiseksi ruoaksi 12 ikäkuukauteen ja aikuisuuden kynnykselle asti.

 • Mukautettu energia- ja rasvapitoisuus tukevat terveellistä ja tasapainoista kasvua ja korkealaatuinen proteiini tarjoaa rakennuspalikoita intensiiviseen kehitykseen.
 • Helposti sulavat ainesosat yhdessä prebioottisten kuitujen kanssa varmistavat ruoansulatuksen sujuvan toiminnan ja tukevat tasapainoisen suolistomikrobiston muodostumista.
 • Välttämättömät omega-3-rasvahapot auttavat tukemaan aivojen ja hermoston ihanteellista kehitystä.
 • Antioksidantit edesauttavat luontaista vastustuskykyä.

Reseptimme Puppy+ yhdisteellä: Vauhti, Pirteä, Vakaa, Tyyni

Senior+

Koiran ikääntymisen merkit alkavat usein näkyä 6 ikävuodesta ylöspäin, ja oikeanlaisella ravitsemuksella voit lisätä koirallesi terveitä elinvuosia!

 • Kohtuullinen kalori- ja rasvapitoisuus yhdessä korkeamman kuitupitoisuuden kanssa auttavat terveen painon ylläpidossa ja tukevat kylläisyydentunnetta varmistaen samalla riittävän ja tasapainoisen ravintoaineiden saannin päivittäisestä annoksesta.
 • Helposti sulava proteiini ja L-karnitiini auttavat tukemaan vahvoja lihaksia ja kehonkuntoa ehkäisten iäkkään koiran lihaskatoa.
 • Aivoille ja hermostolle tärkeät omega 3-rasvahapot edesauttavat kognitiivisten toimintojen säilymisessä.
 • Antioksidantit tukevat luontaista vastustuskykyä, auttaen elimistöä torjumaan oksidatiivistä stressiä.

Reseptimme Senior+ yhdisteellä: Kepeä, Solakka

Mother & Puppy+

Tiineyden viimeisellä kolmanneksella kantavilla nartuilla on erityiset ravitsemukselliset tarpeet, jotka voi parhaiten täyttää siihen tarkoitukseen suunnitellulla ruoalla. Sama formula toimii myös pentujen vieroitukseen 2-3 viikon iässä.

 • Runsas proteiini- ja rasvapitoisuus tukevat narttua tiineyden viimeisellä kolmanneksella ja läpi imetysajan ja kattavat vieroitettavien pentujen intensiiviset tarpeet.
 • Omega-rasvahapot ja oikea kivennäisaineiden tasapaino edesauttavat pentujen tervettä ja tasapainoista kehittymistä.
 • Antioksidantit ja prebioottiset kuidut tukevat nartun puolustuskykyä ja pentujen luontaisen vastustuskyvyn muodostumista.
 • Ruoan hyvä maittavuus auttaa tukemaan nartun ruokahalua ja edesauttaa ruoan maistumista vieroitettaville pennuille.

Reseptimme Mother & Puppy+ yhdisteellä: Pirteä

Erityistarveyhdisteet

Dr. Alvar+ erityistarveyhdisteet ovat tarvelähtöisen ja tiedepohjaisen koiranruokinnan kulmakivi. Valikoiduilla ainesosilla voidaan kohdentaa terveyshyötyjä tiettyihin erityistarpeisiin.

Digestion+

Suunniteltu tukemaan koirasi ruoansulatusjärjestelmää ja suoliston terveyttä. Ennen kaikkea herkkävatsaisille koirille.

 • Helposti sulavat ainesosat auttavat varmistamaan suoliston hyvän toiminnan, vähentämään paksusuolen käymisreaktioita ja pitämään ulosteen kiinteänä.
 • Psylliuminkuoret edistävät osaltaan ulosteen hyvää koostumusta gelliytymisominaisuuksiensa ansiosta.
 • Juurikaskuitu ja prebiootit (FOS, MOS) auttavat terveen suoliston bakteerikannan muodostamisessa, suosien hyvien suolistobakteerien esiintymistä taudinaiheuttajien sijaan.
 • Kuitujen bakteerikäymisen lopputuotteet, lyhytketjuiset rasvahapot, ravitsevat suolen limakalvoa ja tukevat myös suolistolähtöistä vastustuskykyä.
 • Omega-rasvahapot edistävät suolen limakalvon hyvinvointia tukemalla suolen seinämäsolujen solukalvojen eheyttä.

Reseptimme Digestion+ yhdisteellä: Vauhti, Herkkä, Vakaa, Ötökkä, Tyyni

Skin & Coat+

Suunniteltu vahvistamaan koirasi ihoa ja turkkia sisältäpäin. Tarjoaa kohdistettuja terveyshyötyjä ongelmiin kuten kutiava iho tai eloton turkki.

 • Korkealaatuinen proteiini ja aminohapot tukevat turkin kasvua ja ihosolujen uusiutumista tarjoamalla rakennuspalikoita karvan ja ihon keratiinin muodostumiselle.
 • Omega-rasvahapot ylläpitävät ihon eheyttä ja kosteustasapainoa tukemalla solukalvojen ja ihosolujen välisen rasvakerroksen koostumusta yhdessä B-ryhmän vitamiinien kanssa.
 • A-vitamiini tukee ihosolujen uusiutumista auttaen ehkäisemään hilseen muodostumista.
 • Kelatoitu sinkki yhdessä linolihapon kanssa auttaa edistämään karvan kasvua ja kiiltoa.

Reseptimme Skin & Coat+ yhdisteellä: Itämeri, Juuri, Tyyni, Ötökkä, Herkkä, Pirteä, Vauhti

Weight Control+

Ideaalin kehonpainon ylläpitäminen on yksi tärkeimmistä tavoista, jolla voit tukea koirasi pitkää ja tervettä elämää. Tämä yhdiste on suunniteltu painontarkkailijoille.

 • Ruoan kohtuullinen kalori- ja rasvapitoisuus auttavat rajoittamaan energiansaantia varmistaen riittävän ja tasapainoisen ravintoaineiden saannin päivittäisestä annoksesta.
 • Korkeampi kuitupitoisuus laimentaa ruoan kaloripitoisuutta ja täyttää vatsaa, auttaen luomaan kylläisen olon energiarajoituksesta huolimatta.
 • Helposti sulavat proteiinit tukevat lihasmassan säilymistä ja yhdessä L-karnitiinin kanssa auttavat ylläpitämään vahvan kehon koostumuksen.
 • Omega-rasvahapot ja nivelruston rakennusaineet, glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti, auttavat tukemaan nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta.

Reseptimme Weight Control+ yhdisteellä: Kepeä, Solakka

Sensitivity+

Koirille, joilla on herkkyyksiä, vähemmän on usein enemmän. Varovaisuus on ehkä paras sana kuvaamaan tämän yhdisteen suunnittelua!

 • Valikoidut yksinkertaiset proteiininlähteet rajoittavat altistusta useille allergeeneille, tehden ruoasta mahdollisesti sopivan koirille, jotka kärsivät ihon ja ruoansulatuskanavan herkkyyksistä.
 • Helposti sulavat ainesosat, kohtuullinen rasvapitoisuus ja tasapainoinen, prebiootteja sisältävä kuitukoostumus tukevat ruoansulatuskanavan toimintoja, ja yhdessä antioksidanttien kanssa auttavat tukemaan suolistolähtöistä vastustuskykyä.
 • Omega 3- ja 6-rasvahapot ravitsevat ja rauhoittavat ihoa.
 • Tasapainoinen vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti edesauttaa ihon uusiutumista ja karvan kasvua.

Reseptimme Sensitivity+ yhdisteellä: Juuri, Herkkä, Vakaa, Ötökkä

Joints & Mobility+

Nivelterveyden tukeminen on usein erityisen tärkeää suurille, paljon urheileville, ikääntyville sekä ylipainoisille koirille.

 • Korkealaatuinen proteiini ja ihanteellinen kivennäisaineiden kuten kalsiumin määrä auttavat tukemaan vahvoja lihaksia ja luustoa.
 • Lisätyt nivelruston luontaiset rakennusaineet, glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti.
 • Anti-inflammatoriset omega-rasvahapot auttavat tukemaan nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta.

Reseptimme Joints & Mobility+ yhdisteellä: Järeä, Solakka, Kepeä

Löydä se oikea yhtälö koirallesi

Huh, olipa paljon asiaa – aplodit näin kauas jaksaneille! 😅 👏🏼 Juuri koirasi tarpeisiin sopivan ruokavalioyhdistelmän ja eri yhdisteiden valitseminen voi tuntua hankalalta, mutta siksi me olemme täällä: auttaaksemme.

Voit aloittaa luomalla koirallesi räätälöidyn ruokintasuosituksen – ja olet aina enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä asiakastukeemme. Lisäksi löydät lisätietoa Dr. Alvar+ yhdisteistä niille omistetussa FAQ-osiossa.

Mikäli koirallasi on erityistarve jota DR. Alvar+ yhdisteet eivät kata, kuulemme mielellämme! Etsimme aina tapoja kehittää tuotevalikoimaamme, jotta voimme tukea mahdollisimman monen koiran terveyttä ja ymmärtää heidän yksilöllisiä tarpeitaan. 💚