Liity laumaan – saat 10% alennuksen

toukokuu, 2024

Vinkit koiran hampaidenhoitoon

Tiesitkö että hampaiden kiinnityskudosten sairaus, parodontiitti, on yksi yleisimmistä koirien terveysongelmista? Jonkinasteisesta parodontiitista kärsii arviolta 80 % yli 3-vuotiaista koirista!

Hampaidenhoito tuskin on kenenkään koiran lempipuuhaa, mutta suuret hammasoperaatiot ne vasta kurjia ovatkin. Lue alta lisää koiran hampaidenhoidosta: artikkelissa jaamme lisätietoa suuhygieniasta sekä hampaidenhoitotuotteista, jotka voi nyt lisätä osaksi Alvar-jatkotilausta – kätevää!

Halutessasi tsekkaa myös co-founderimme Hannan ja Kuura-toimistokoiran neljä vinkkiä hyvään hammashoitorutiiniin Alvarin Instagramista.

Alkuun hampaidenhoidosta 🤓 🪥

Paras tapa ehkäistä plakin ja hammaskiven kertymistä ja niistä seuraavia terveysongelmia, kuten ientulehdusta ja hampaiden kiinnityskudoksen sairauksia, on koiran hampaiden säännöllinen harjaus.

Harjauksen lisäksi koiran hampaiden ja suun hyvinvointia voi tukea tietyillä tutkitusti tehokkailla tuotteilla – kuten jauheilla, jotka sisältävät hammaskiven kovettumista ehkäiseviä aktiivisia ainesosia, tai purutuotteilla, jotka lisäksi koostumuksensa ansiosta aikaansaavat mekaanisen puhdistusvaikutuksen hampaan pintaan.

Hammashoitotuotteet osaksi Alvar-jatkotilausta 📦

Hammasterveyttä ylläpitävät tuotteet ovat erinomainen lisä täydentämään koiran päivittäistä tasapainoista ruokavaliota, ja niiden käytössä säännöllisyys on valttia.

Iloksemme uuden yhteistyön myötä voimme nyt tarjota kestotilaajillemme valikoituja, hammasterveyttä ylläpitäviä tuotteita Alvarin räätälöidyn ruokavalion täydennykseksi.

Valituilla PlaqueOff-tuotteilla on tunnustetun hammassairauksiin erikoistuneiden eläinlääkärien ryhmittymän (Veterinary Oral Health Council, VOHC) myöntämä hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että niiden teho plakin ja hammaskiven ehkäisyssä on osoitettu tarkoin kliinisin tutkimuksin.

Hammasjauhetta voi lisätä mittalusikallisen ruoan sekaan.
PlaqueOff-jauheen mukana tulee mittalusikka.

Vaikuttavana ainesosana merilevä 🌿

PlaqueOff-tuotteet auttavat vähentämään plakin ja hammaskiven kertymistä, tukemaan ienterveyttä ja raikastamaan hengitystä. Tuotteiden sankariraaka-aine on Skandinavian rannikolta Pohjois-Atlantilta kestävin menetelmin kerätty merilevä, josta tehty valmiste A.N ProDen® on patentoitu käytettäväksi suun ja hampaiden terveyden ylläpitoon.

PlaqueOff powder 60g – jauhemainen valmiste, jonka voi sekoittaa ruokaan tai ripotella päälle. Purkissa mukana pieni annosmitta sekä käyttöohjeet.

PlaqueOff Dental Care Bones Veggie – kasvipohjainen hampaita hoitava puruluu keskikokoisille ja suuremmille koirille päivittäiseen käyttöön.

PlaqueOff Dental Care Bones Veggie-Blueberry mini – mustikalla höystetty puruluu hammashoitoon pienille ja toy-koirille päivittäiseen käyttöön.

Tuotekuva PlaqueOff Veggie Bones

Minkä tuotteen valitsen koiralleni? 💭

Hampaidenhoidossa avain tuloksiin on säännöllisessä, päivittäisessä käytössä. Voit valita koirallesi sopivimman kolmen vaihtoehdon väliltä – tai vaihdella niiden välillä, esimerkiksi luu kolmesti viikossa ja muina päivinä jauhetta ruoan seassa.

  • Koirille, jotka eivät puruluista välitä, jauhe voi olla mieluisampi
  • Painonhallintaan jauhe on matalakalorisempana vaihtoehtona hyvä valinta
  • Luiden pureskelu tuo aineosien terveyshyötyjen ohella mekaanisen puhdistuksen hyödyt.

Tuotteita ei suositella kilpirauhasen toiminnan häiriöistä kärsiville koirille merilevän luontaisesti korkean jodipitoisuuden vuoksi.