Liity laumaan – saat 10% alennuksen

helmikuu, 2023

Koiranruokaa Prisman hyllyltä – ja muualtakin

Haluamme tuoda vastuulliset valinnat mahdollisimman monen saataville – ja reviirimme laajentaminen netistä marketteihin on siinä luonteva askel.

Alvarin ympäristöystävällistä premium-koiranruokaa saa nyt myös valikoitujen ruokakauppojen hyllyiltä! Alvar-koiranruokia ylpeänä tarjoilee:

  • Prisma
  • K-Citymarket
  • K-Supermarket
  • Prisma Rauta

Joko olet bongannut Alvareita kaupasta ja napannut ostoskärryyn? Löydät alempaa tarkemmat saatavuustiedot.

Miksi toimme Alvarit ruokakauppoihin?

Koiran päästöistä suuri osa muodostuu ruokakupilla. Koiran ruokavaliovalinnoilla voi siten merkittävästi vaikuttaa sen ilmastokuormitukseen! 💚 Olemme minimoineet, laskeneet ja kompensoineet Alvarin kuivaruokien CO2-päästöt: vaihtamalla keskivertoruoan Alvarin ruokiin pienennät koirasi hiilitassunjälkeä 84%.

Siinä missä monille verkosta ostaminen, kotiinkuljetus ja jatkuva tilaus on ylivertaisen kätevää, voi toisille olla helpoin ostaa koiranruoat oman kauppareissun yhteydessä.

Kiinteänä osana kasvustrategiaamme haluamme tarjota mahdollisimman monelle koiranomistajalle tavan hankkia koiralleen Alvarin Nollapäästönappuloita ja näin helpon tavan vaikuttaa oman koiran hiilitassunjälkeen.

Mitä Alvarin tuotteita kaupoista löytyy?

Ruokakauppojen hyllyiltä löydät alkuun rajatun valikoiman Alvar-tuotteita monenlaisen koiran tarpeisiin:

Valikoimassa voi olla myymäläkohtaista vaihtelua.

Mistä ruokakaupoista Alvareita saa?

Kauppakohtaisissa valikoimissa voi olla eroja, joten jos sinulla on jokin tietty tuote mielessä, kannattaa saatavuus tsekata etukäteen:

  • Prisma – saatavuustiedot täällä
  • K-Citymarket – saatavilla tällä hetkellä KCM Kupittaa, KCM Jumbo ja KCM Tammisto

Lisäksi teemme yhteistyötä muutamien muiden pienempien jälleenmyyjien kanssa. Koko valikoiman löydät aina Alvarin omasta verkkokaupasta. ✅

Toivo Alvareita lähikauppasi valikoimaan!

Kaipaatko Alvareita lähikauppasi hyllyyn? Haluatko auttaa meitä kasvamaan? Voit jättää tuotetoiveen kauppaasi, jotta siellä tiedetään että toivottu tuote uupuu valikoimista:

S-ryhmän tuotetoiveet:

K-ryhmän tuotetoiveet:

Toivotko Alvareita myyntiin muualle? Tai omistatko pienen myymälän, jonka valikoimaan Alvarit voisivat sopia? Kerro meille: hello@alvarpet.com!