Liity laumaan – saat 10% alennuksen

syyskuu, 2022

Näin kotisi pelastuu mutatassuilta

Jokainen koiranomistaja tietää että syksy tuo tullessaan myös mutatassukauden. Me kysyimme Freskan ammattisiivoojan parhaat vinkit koirataloudelle.

Näin kotisi pelastuu mutatassuilta

Syksy on saapunut ja kurakelit ovat tuloillaan. Jokainen koiranomistaja tietää että syksy tuo tullessaan myös mutatassukauden. Me kysyimme Freskan ammattisiivoojan parhaat vinkit koirataloudelle, jotta sinun kotisi säästyy mutatassuilta.

Freskan kokenut ammattisiivooja Irish vastaa koiratalouksien siivouskysymyksiin.

🐾 Mitkä ovat koiratalouksien yleiset ongelmakohdat siisteydessä?

Yleisin ongelma koiratalouksissa on karva. Koirankarvat leviävät helposti ja niitä löytyy joka nurkasta.

🐾 Paras tapa välttää irtokarvat kotona?

Koirankarvoja on toki hankala välttää, mutta säännöllinen koiran harjaus tai muu turkinhoito, sekä oikeanlainen ruoka ja lisäravinteet voivat myös olla avuksi.

🐾 Paras niksi siisteihin lattioihin mutakelelillä?

Paras niksini on oikeastaan vain olla extra tarkka mutakeleillä. Koira kannattaa puhdistaa huolellisesti (pesu ja kuivaus) ja koti kannattaa mopata siivousten yhteydessä, jotta muta ei pääse kuivumaan, jos sitä on eksynyt sisälle.

🐾 Mihin kodin kohtiin koiratalouksien lika erityisesti kerääntyy?

Koiratalouksissa lika tuntuu kertyvän aina niihin kohtiin missä koira oleskelee paljon, jos koira esimerkiksi nukkuu sohvalla tai sängyllä löytyy niistä tavallista enemmän likaa. Myös matot tuntuvat keräävän koirien tuomaa likaa.

🐾 Miten koti pysyy siistinä Freska siivousten välissä?

Kotisiivouksemme on kyllä tehokas, mutta koiratalouksissa saatetaan silti tarvita muutama kevyempi siivouskerta. Koiratalouksissa säännöllinen imurointi, joka tapahtuu usein, on paras tapa pitää koti siistinä. Myös moppaus olisi hyvä lisä siivoukseen, jos lattioille on päätynyt mutaa.

🐾 Paras siivous niksisi koiratalouksien kanssa?

Imuri on koiratalouden paras ystävä. Koirataloudessa sellainen imuri, josta löytyy kaikki tarpeelliset osat ja joka on tehokas helpottaa siivoamista paljonkin. Ei myöskään kannata unohtaa pölyjen pyyhkimistä tai wc tai märkätilojen puhdistusta. Näistäkin on apua, kun halutaan välttyä irtokarvoilta ja mutatassuilta.

🐾 Miten parhaiten siivota jäljet jos koiran(pentu) tekee tarpeensa lattialle tai matolle?

Henkilökohtaisesti koiranomistajan näkökulmasta jätökset olisi hyvä siivota heti. Itse en lähtisi moppaamaan lattiaa vaan siivoaisin jätökset mahdollisimman nopeasti. Välineiksi suosittelisin tähän tarkoitukseen suunniteltuja tuotteita, kuten puhdistusaineita ja siivousliinoja.

Näillä Irishin neuvoilla sinunkin kotisi säilyy siistinä ja mutatassut eivät valtaa asuntoasi.

Esittelyssä yhteistyökumppanimme Freska

Freska on suomalainen kotisiivousyritys, jonka missiona on luoda hyviä työpaikkoja ja mahdollisuuksia siivoojille sekä vapautta arkeen asiakkaille. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme luoneet työtä jo tuhansille supersankarisiivoojille, jotka puolestaan ovat siivonneet asiakkaidemme koteja Suomessa yli 1 000 000 tuntia. Onnelliset siivoojat = onnelliset asiakkaat.

Freskalla voit tilata siivouksesi näppärästi netistä tai puhelimitse ja hallita tilaustasi Freska-sovelluksen avulla. Luoksesi saapuu aina kattavasti koulutettu siivooja mukanaan ympäristöystävälliset siivousvälineet ja -aineet. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat valmiita tekemään elämästäsi helpompaa. Emme vaadi asiakkailtamme sitoutumista, joten voit helposti vaikka vain kokeilla palveluamme. Hyödyntämällä kotitalousvähennystä, saat 60 % siivouksen hinnasta takaisin verottajalta.

Miksi Alvar x Freska

Niin kuin meille myös Freskalle ympäristö on tärkeä 💚 Ympäristöstä huolehtiminen on jokaisen vastuulla, mistä syystä Freska käyttää ympäristöystävällisiä siivousaineita ja kestäviä siivousvälineitä. Freska huomioi ympäristö vaikutuksensa myös muussa toiminnassaan ja kehittää prosesseistaan jatkuvasti kestävämpiä. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Ympäristön lisäksi me halusimme aloittaa yhteistyön Freskan kanssa myös siksi että me molemmat haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa kivoihin asioihin.

Freska huolehtii kotisi siivous tarpeista ja me koirasi ruokinnasta jatkuvan tilauksemme avulla. Kun kodin siivouksen voi jättää ammattilaiselle ja koiran ruuan hakureissut unohtaa arkeen jää paljon enemmän aikaa, jonka voi viettää vaikkapa koiran kanssa metsässä.