Liity laumaan – saat 10% alennuksen

elokuu, 2021

Alvarin nappulakoot

Minkä näköisiä ja kokoisia Alvarin Nollapäästönappulat ovat? Täältä löydät vastauksen!

Alvarin nappulakoot

Oletko joskus pohtinut miltä mahtaa näyttää Järeä nappulamme tai miten se eroaa Pirteästä? Jos vastasit kyllä, tai nappulammme ihan muuten vain kiinnostavat sinua, täältä löydät vastaukset kysymyksiisi! Koot ilmoitettu pienimmästä suurimpaan – aloittakaamme siis Pirteästä! 

Alvarin Nollapäästönappula Pirteä

Tämä viljaton ja kalaton energiatiivis resepti on suunniteltu vastaamaan erityisesti pennun, tiineen nartun ja pikkukoiran tarpeita. Pirteä nappula on kooltaan hyvin pieni (XS Ø0,5cm) ja muodoltaan pallo. Pirteä-pallero on runsasenerginen ja korkeaproteiininen, se pitää sisällään hävikkisiivekkäitä, perunaa ja härkäpapua.

Alvarin Nollapäästönappula Tyyni

Tyyni on toinen hyönteisreseptimme ja se sisältää hyönteisten lisäksi villikalaa ja kauraa. Tyyni-nappula on kooltaan keskikokoinen (M Ø1cm) ja muodoltaan pyöreä. Reseptiin on lisätty myös pennun tasapainoiseen kasvuun vaaditut ravintoaineet, eli se sopii niin kasvavalle kuin aikuisellekin koiralle.

Ungetrübt - Krokettengröße 1,0 cm

Alvarin Nollapäästönappula Kepeä

Kepeä on usein oikea valinta karvakuonon senioripäiville. Se on tasapainoinen resepti pitämään jo elämää nähneet luut ja ytimet terveinä. Kevyenä ruokana, johon sisältyy myös nivelsuoja-aineet, se sopii loistavasti myös aikuiskoiran painonhallinnan tueksi. Tämä resepti sisältää siipikarjaa, ohraa ja hernettä. Kepeä-nappula on kooltaan pieni (S Ø1cm) ja muodoltaan pyöreä.

Alvarin Nollapäästönappula Vauhti

Tämä virtaa täynnä oleva murkina on suunniteltu sopivaksi pennun, pikkukoiran ja aktiivisen koiran tarpeisiin. Vauhti sisältääkin runsaasti energiaa ja proteiinia. Resepti sisältää hävikkikanaa, perunaa ja villikalaa. Vauhti-nappula on kooltaan pienehkö (S Ø1.5cm) ja muodoltaan pyöreä.

Alvarin Nollapäästönappula Juuri

Vegetaarinen reseptimme sisältää tasapainossa kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet. Reseptin proteiininlähteinä toimivat kasvikunnan antimet: kaura, soija ja härkäpapu. Juuri-nappula on kooltaan keskikokoinen (S Ø1.2cm) ja muodoltaan pyöreä.

Alvarin Nollapäästönappula Herkkä

Herkkä-resepti on suunniteltu vastaamaan herkimpien koirien tarpeisiin. Varsinainen erikoisruokavalio tämä resepti ei ole, mutta se voi olla ratkaisu monille, joiden koirille viljat tai kala ei sovi. Herkkä-nappula on kooltaan keskikokoinen (M Ø1,5cm) ja muodoltaan pyöreä. Resepti pitää sisällään perunaa, hävikkiankkaa ja kananrasvaa.

Alvarin Nollapäästönappula Vakaa

Vakaa on viljaton ja kanaproteiiniton resepti, joka koostuu perunasta, villikalasta ja hernetärkkelyksestä. Tämä resepti on suunniteltu vastaamaan erityisesti suuren pennun tarpeisiin. Sopii mainiosti myös aikuisen koiran kestäväksi ja tasapainoiseksi evääksi. Vakaan nappula on kooltaan keskikoinen (M Ø1.5cm) ja muodoltaan pyöreä.

Alvarin Nollapäästönappula Ötökkä

Tämä reseptimme on hyönteisistä koostuva täysravinto. Resepti sisältää hyönteisiä, hernetärkkelystä ja perunatärkkelystä. Ötökkä-nappula on kooltaan keskikokoinen (M Ø1.5cm) ja muodoltaan pyöreä.

Alvarin Nollapäästönappula Itämeri

Tämä suussasulava silakkaherkku on jokakoiran jokaruoka – ja se onkin suosituksemme aikuiselle koiralle. Itämeri-reseptin pääraaka-aineina toimivat villikala, hävikkikana ja kaura. Itämeri-nappula on kooltaan keskikokoinen (M Ø1.5cm) ja muodoltaan pyöreä

Alvarin Nollapäästönappula Järeä

Suurten koirien erityistarpeisiin suunniteltu reseptimme kätkee isoon nappulakokoonsa nivelsuoja-aineita ja maltillisemmin energiaa. Nappula on kooltaa suuri (L Ø2.0cm) ja muodoltaan litteä. Järeä sisältää hävikkikanaa, kauraa ja villikalaa.

Alvarin Nollapäästönappula Solakka

Solakka on kevyt herkku koiran kuppiin. Suunniteltu aikuiselle koiralle, jonka tulee vahtia linjojaan. Nappula koostuu villikalasta, perunatärkkelyksestä ja hernetärkkelyksestä. Solakka-nappula on kooltaan suuri (L Ø2cm) ja muodoltaan rengas.*

*Ensimmäisessä tuotantoerässä rengasmuoto hieman epäonnistui, mutta koska tuote itsessään on täysin viaton, emme halunneet turhaan heittää sitä hukkaan. Älkää siis ihmetelkö eriskummallista muotoa, tähän on luvassa muutos. 🙂

Solakka kibbles in a bowl, indicating 2cm diameter