Liity laumaan – saat 10% alennuksen

marraskuu, 2020

Anna 10€, saa 10€!

Kun suosittelet Alvaria oman linkkisi kera, saatte molemmat 10€ edun! Löydät suosittelulinkkisi asiakassivulta.

Suosittele Alvaria: Anna 10€, saa 10€!

Hyvät vinkit kiertoon? Kun suosittelet Alvaria oman linkkisi kera, saatte molemmat 10€ edun tilauksesta! Löydät henkilökohtaisen suosittelulinkkisi asiakassivulta.

Elokuun asiakaskyselyssä selvisi, että asiakkaistamme peräti 87% on suositellut Alvaria toiselle koiranomistajalle. Miten upeaa! Päätimme, että meidän on löydettävä tapa kiittää (ja kannustaa) suosittelijoita.

Tässä se tapa on: Vinkkaa Alvarista tutulle, tutuille tai tuntemattomille jakamalla oma suosittelulinkkisi. Jos ja kun hän tilaa kokeilupakettimme, saatte molemmat 10€ alennuksen.

Missä suositella? Tässä pari ideaa:

  • Jaa somessa. Kerro lähipiirille, kuinka  on pienentänyt hiilitassunjälkeään / saa ruoat kotiovelle tuotuna / syö yksilöllisen ruokintasuosituksen mukaisesti Alvarilla!
  • Vinkkaa ryhmissä. Kuulutko ryhmään, jossa on paljon muita koiranomistajia?
  • Kahvipöytä-, koirapuisto-, treenikenttä-, kadunvarsikeskustelut. Vihdoin lisäsyy puhua koirista 😉

Suosittelija: voit jakaa linkkiä niin monelle kuin ikinä haluat, ja saada useita 10€ etuja.

Omaa suositteluetujen kertymää voi seurata asiakassivulta. Ei kuitenkaan hätää: alennukset liitetään tilaukseesi automaattisesti eli niitä ei tarvitse käydä erikseen aktivoimassa. Toimituksen, johon alennus annetaan, tulee olla arvoltaan vähintään 30€. Annetut alennukset näkee myös jälkikäteen tilaushistoriasta tai asiakassivun suosittelut-osiosta.

Huom: uusi tilaus tulee tehdä linkin kautta, jotta voimme myöntää edun molemmille. Pidätämme olla myöntämättä etua, mikäli epäilee väärinkäytöksiä.

Suosittelun saanut: kun teet kokeilutilauksen linkin kautta, etu tulee automaattisesti asiakassivullesi ja seuraavaan tilaukseen.

Myöskään uuden asiakkaan, joka tilaa suosittelun saatuaan, ei tarvitse aktivoida etuaan erikseen. 10€ vähennetään automaattisesti kokeilun jälkeen ensimmäisestä toimituksesta. Toimituksen, johon alennus annetaan, tulee olla arvoltaan vähintään 30€ (esimerkiksi 4 kg nollapäästönappulaa ja 1 pussi hukkaherkkuja). Kokeilupaketti maksaa tuttuun tapaan 9,90€ ja sisältää noin parin viikon nappulakokeilun, jonka aikana voi päättää tilauksen jatkosta.

Alvar lähettää terveisiä & toivottaa uudet tutut tervetulleeksi mukaan matkalle kohti nollahiilitassunjälkeä! 🐾