Liity laumaan – saat 10% alennuksen

kesäkuu, 2023

UUTTA! Alvarin Höyrytetyt ja Pakkaskuivat Ateriat

Esittelyssä Alvarin uudet höyrytetyt ja pakkaskuivatut ateriat – hyvin sulavaa ja suussasulavan hyvää.

Alvarin uudet höyrytetyt ja pakkaskuivatut ateriat – hyvin sulavaa ja suussasulavan hyvää

Tarjoile sellaisenaan tai nappuloiden seassa.

Tätä innostusta on vaikea pukea sanoiksi – tuotteen innovatiivinen valmistustapa ja huippumaukas lopputulos saavat kaltaisemme koiranruokanörtit hyppimään riemusta. Tällaista ei ole aiemmin tullut koiranruokahyllyillä vastaan, emmekä malta odottaa palautettanne.

Reseptejä on tarjolla kaksi: Alvarin Kanakulho sekä Alvarin Kalakippo.

Hellävaraisesti valmistettu luonnollisen maun ja ravinteiden vaalimiseksi

Raaka-aineet höyrytetään 80°C lämpötilassa, jonka jälkeen tuote kuivataan ns. pakkaskuivauksella. Tällainen valmistusmenetelmien yhdistelmä varmistaa tuotteiden hygieenisen laadun sekä ruoan maukkauden, koostumuksen ja ravintoaineiden säilymisen.

Pakkauksessa koostumus on retkiruoista tuttu: tarjoiluvalmista tulee lisäämällä vain vesi. 💧

Nirsoille koirille

Käyttäytyykö koirasi ruoka-aikoina kuin Michelin-ravintolakriitikko? Valmistusmenetelmä säilyttää erityisen hyvin ruokien ravinteet ja maun. Herkullista!

Ateriat ovat hurmanneet nirsoimmatkin toimistokoiramme, ja järjestämissämme lanseeraustapahtumissa kaikki vieraat söivät välittömästi kuppinsa tyhjäksi vieraasta paikasta ja hälystä huolimatta. Se viimeistään vakuutti meidät. 🤤

Herkille koirille

Etsitkö yksinkertaista reseptiä herkälle koirallesi? Esikypsennys höyryttämällä tekee aterioista erittäin hyvin sulavia, mikä voi sopia herkkävatsaisille koirille tai tukea ruoansulatusongelmien kanssa.

Lisäksi laadimme reseptit niin, että ainesosaluettelo on lyhyt ja karsittu – eli mahdollisia herkkyyksiä aiheuttavia ainesosia on vähemmän.

Kenelle tahansa vaihtelua ja innovaatiota etsiville.

Vaikka koira voi hyvin syödä päivittäin samaa kuivaruokaa, saamme usein toiveita sanoin “vaihtelu virkistää” ja “olisi kiva laittaa jotain ekstraa”. ☺️ Ymmärrämme tämän täysin, ja Ateriat vastaa tähän toiveeseen täydellisesti! Ateriat toimivat täysravintona sellaisenaan tai lisukkeena nappulan kanssa.

Lisää vain vettä ateriapussin sisältöön.

Kätevyyttä kotikokeille ja yhdistelmäruokintaan – lisää vain vesi

Alvarin ateriat ovat täysravintoja, joten niitä voi käyttää sellaisenaan eikä niihin tarvitse lisätä mitään. Koiran yksilöllisten tarpeiden perusteella ruoan rinnalle voi kuitenkin tarvittaessa lisätä esimerkiksi Villikalaöljyä tai Hamppuöljyä lisäämään hyvien rasvahappojen saantia.

Tuotteet sopivat myös mainiosti yhdistettäväksi kuivaruokaan, jolloin annoksessa yhdistyvät valmisaterian ja nappulan hyödylliset ominaisuudet.

Käyttöohje

Ateria-ainekset sekoitetaan lämpimään veteen ja ruoan annetaan tekeytyä noin 5-10 min ajan. Sopiva sekoitussuhde on noin 50 grammaa ateria-aineksia 100 ml:aan vettä. Veden määrää voi mukauttaa mieluisan koostumuksen saavuttamiseksi.

Alvarin ateriat ovat täysravintoja, eli ne sisältävät kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet suositusten mukaisesti. Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi reseptit on täydennetty vitamiinein ja mineraalein. Ateria sopii hyvin myös yhdistettäväksi esimerkiksi kuivaruoan kanssa.

Annostelutaulukot löytyvät tuotesivuilta.

Alvarin ateriat säilyvät huoneenlämmössä pakkaukseen merkittyyn parasta ennen-päiväykseen asti. Veteen sekoitettu ateria säilyy jääkaapissa noin vuorokauden ajan.

Eri tapoja tarjoilla aterioita.

Valmistettu Virossa kestävistä, suomalaisista ja virolaisista raaka-aineista.

Ruoka valmistetaan Virossa, yhteistyökumppanimme Farm Pet Foodin tehtaalla. Raaka-aineet hankitaan Virosta ja Suomesta. Kana-aterian kana on suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua broileria.

Kuten kaikissa Alvarin tuotteissa, aterioiden raaka-aineiksi on valittu mahdollisimman vähäpäästöisiä, paikallisia raaka-aineita ja ruoat on pakattu kartonkikierrätettäviin pakkauksiin. Ruokia valmistava tehdas käyttää uusiutuvaa energiaa ja pyrkii tuotannossaan hiilineutraaliuteen. Vähän kosteutta sisältävät ruoat ovat kevyitä kuljettaa, ja ne on mahdollista säilyttää huoneenlämmössä. Täydellisen elinkaariarvioinnin perusteella laskettua hiilitassunjälkeä Alvarin aterioille ei ole vielä saatavilla.

Mitä koirasi tykkäsi?

Ateriat ovat paitsi Alvarilla myös yleisesti koiranruokaskenessä vielä varsin uudenlainen ja innovatiivinen aluevaltaus, joten odotamme arvioitanne uteliaina. 😍 Molemmista mauista on tarjolla yksittäinen pakkaus tai 5-pack. Jatkokehitystoimenpiteenä suunnittelemme suuremman pakkauskoon tuomista valikoimaan, ja ehkäpä kolmatta makuvarianttia..?

Voit lisätä Ateriat jatkuvalle tilauksellesi (löydät ne asiakassivun tuotekarusellista kategoriasta “lisukkeet”) tai tilata verkkokaupasta kertaostoksena.