Liity laumaan – saat 10% alennuksen

joulukuu, 2022

Alvarin vinkit turvalliseen jouluun koirasi kanssa

Kaikki jouluherkut eivät ole turvallisia koirille, ja tämän takia olemme koonneet muistilistan, jotta pääset nauttimaan turvallisesta joulusta yhdessä karvakamusi kanssa. ❤️

“*Mmm* tuoksuu herkulliselta uunissa, *hmm* nyt on aika laittaa paras nappisilmäkatse peliin!” – Kaapo

Emme voi olla ainoita, jotka kokevat nämä nappisilmät 👆🏼  joulun alla? Kaikki jouluherkut eivät ole turvallisia koirille, ja tämän takia olemme koonneet muistilistan, jotta pääset nauttimaan turvallisesta joulusta yhdessä karvakamusi kanssa. ❤️

Jos koirasi on ollut ekstrakiltti tänä vuonna – mitä jos hankkisit yhden Alvarin joulukomboista kuusen alle?

Alvarin vinkit turvalliseen jouluun koirasi kanssa:

🦴 Ethän anna koirallesi luita joulupaistista ja laita paistorasva sekä rasvaiset ruokapöydän jämät, niin ettei koirasi ulotu niihin. Luut voivat juuttua koiran ruoansulatuksessa ja rasvat voivat ärsyttää vatsaa.

🍫 Pähkinät, rusinat, suklaa sekä kaikki joka on leivottu hiivalla ovat iso ei koirille. Sama pätee myös alkoholiin ja ksylitoliin. Kaiken kaikkiaan: vältä jakamasta jouluherkkuja koirasi kanssa.

💐 Joulukoristeet ja kukat ovat ihania, mutta esimerkiksi joulutähti, orjanlaakeri, misteli, hopealanka, naru, nauhat ja muut joulukoristeet ja -kasvit eivät ole tarkoitettu koirasi pureskeltavaksi.

🗣 Joulun stressi, äänet, perhekokoontumiset ja herkulliset tuoksut voivat olla stressaavia hetkiä joillekin koirille. He voivat siis tarvita enemmän lepoaikaa, rauhallisia kävelyitä tai aikaa yksinololle. Sinä tunnet koirasi ja sen tarpeet parhaiten, joten varmistathan mukavan ja turvallisen ympäristön koirallesi myös joulunvieton aikaan.

🕯 Viimeisenä muttei suinkaan vähimpänä: Pidä joulukynttilöitä silmällä, äläkä polta niitä kun et itse ole samassa tilassa. Tuli ja koirankarvat eivät ole hyvä yhdistelmä. 🆘🔥

Sen sijaan, että jakaisit omia jouluherkkuja koirasi kanssa, hemmottele koiraasi niille tarkoitetuilla herkuilla: kurkkaa esimerkiksi meidän joulutarjoukset alla!