Isokokoinen koira ruokakupilla
Isokokoinen koira ruokakupilla
Isokokoinen koira ruokakupilla

Tohtori Alvarin SUURI ruokintaopas

Ruokintaopas on kattava teos koiran ruokintaan läpi sen elämän. Miten ravitsemustarpeet muuttuvat, kun pennusta kasvaa aikuinen, tai kun eläkepäivät lähestyvät? Miten oman koiran erityistarpeet tulee huomioida ruokavaliossa?

Esipuhe

Alvarin ruokintaoppaan taustalla kipinöi ajatus maailmasta, jossa jokainen koira saisi elää mahdollisimman terveen ja iloisen elämän aina pentulaarista arvokkaasti ikääntyneeksi koirakansalaiseksi saakka.

Tässä oppaassa pyrimme avaamaan koiran ravitsemukseen ja ruokintaan liittyviä periaatteita niin käytännön tasolla kuin hieman syvällisemminkin. Oli ruokintamenetelmä mikä hyvänsä, jokaisen omistajan vastuulla on varmistaa koiran saavan ruoastaan sille tarpeelliset ravintoaineet oikean kokoisina annoksina. 

Toivottavasti löydät oppaasta kiinnostavaa tietoa ja vastauksia koiran ruokintaan liittyviin kysymyksiisi. Riippuen tiedonnälkäsi laadusta ja määrästä voit joko klikata sisällysluettelosta suoraan haluamaasi kohtaan, tai ahmia koko kupillisen tietoa yhdeltä istumalta.

Herkullisia lukuhetkiä,

Henna Söderholm
Eläinlääkäri, ELT

Ajankohtaista