Alvarin Maalaiskanalisuke

UUTUUS!

Alvarin Maalaiskanalisuke

Märkäruokavalikoimamme täydentyy kotimaisella kanalisukkeella. Purkki on pakattu herkullisella Naapurin Maalaiskanan hävikkikanalla suoraan Liedosta.

Luottomaistelijamme Brina hotkaisi Maalaiskana-
lisukelautasen alta aikayksikön.

Herkullista hävikkikanalisuketta Suomesta. Maalaiskanalisuke on ihkaensimmäinen suomalaisesta kanasta tehty koirien märkäruoka, jossa yhdistyvät herkullisuus, terveelliset ainesosat sekä ympäristöystävällisyys.

Täydennysravinto koirille, nettopaino: 400 g
3.90 € / kpl

Raaka-aineet:
Kana 96%, munanvalkuainen 2%, perunakuitu 2%.

Ravintosisältö: 
17.1% proteiini, 14.5% rasva, <1.2% kuitu, 1.4% tuhka, 68.9% kosteus.
199 kcal / 100 g.

Valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

Säilyy 2-3 päivää avattuna jääkaapissa.

Valmistettu_Suomessa_suomi_black_rgb

Lisuke?

Tämä säilyke on niin sanottu “topperi” eli lisuke, jolla voi halutessaan tuoda maukasta vaihtelua nappularuokavalioon. Se ei siis sovellu täysravinnoksi.

Tuote on suunniteltu erityisesti nirsoja koiria, jotka kyllästyvät nopeasti, silmällä pitäen. Lisuke sopii myös aktiivisen koiran ruokavalion täydentämiseen (normaaliruokamäärän lisäksi) tai avuksi painonhallintaan (normaaliruoasta vähentäen – märkäruoassa on vähemmän kaloreita).

Maalaiskana?

Tavoitteemme on aina löytää vastuullisesti toimivia tuotantokumppaneita sekä raaka-aineita, joiden alkuperän ja taustan tiedämme mahdollisimman tarkasti. Naapurin Maalaiskanan broilerit tulevat yhdeksältä lietolaiselta tilalta, ja me hyödynnämme lisukkeessa ne herkulliset ja korkealaatuiset osat, jotka jäävät elintarviketuotannosta yli. Kirjoitimme kanoista myös blogiimme, lue tarina täältä.

Eikö sinulla ole vielä tilausta? Aloita luomalla
koirallesi yksilöllinen ruokintasuositus.