Liity laumaan – saat 10% alennuksen

marraskuu, 2022

Lemmikkialan Black Friday -antikampanja

Lemmikkialan pienyritykset sanovat ei ylikulutukselle. Maailmankuulu hintakarnevaali Black Friday on taas täällä. Tänä vuonna päätimme yhdistää voimamme lemmikkialan kotimaisten, vastuullisten pienyritysten kanssa ottamalla yhdessä kantaa Black Fridayn ajamaa ylikulutusta vastaan.

Mistä on kyse?

Lemmikkialan pienyritykset sanovat ei ylikulutukselle. Maailmankuulu hintakarnevaali Black Friday on taas täällä. Tänä vuonna päätimme yhdistää voimamme lemmikkialan kotimaisten, vastuullisten pienyritysten kanssa ottamalla yhdessä kantaa Black Fridayn ajamaa ylikulutusta vastaan.

Osana antikampanjaamme toteutamme myös Buycott Dog Walk -tempauksen. Tarjoushulluttelujen sijaan lähdemme koiriemme kanssa lenkille, ja lenkkeilemään on tervetullut ihan jokainen!

Miten mukaan?

  1. Lähde koirasi kanssa nyt perjantaina 25.11. lenkille.
  2. Ota kuva tai video lenkistäsi.
  3. Jaa se somessa #BuycottDogWalk

Miksi?

Halusimme järjestää antikampanjan Black Fridayta vastaan, koska olemme huolissamme toimialamme kehityssuunnasta. Lemmikeille ostetaan yli niiden tarpeiden ja tämän seurauksena ympäristö kuormittuu.

Vastalauseena emme julkaise Black Friday -tarjouksia, koska emme halua kannustaa ketään tarpeettomiin heräteostoksiin. Vaikka shoppailu ei tarjousten keskellä tapahtuisi lompakon kustannuksella, ympäristölle hinta on aina sama.

Tavara ja ylenpalttisuus eivät tee lemmikistä onnellisempaa, mutta yhdessä vietetty aika puolestaan tekee hyvää niin lemmikille, kuin omistajallekin. 🖤

Mukana antikampanjassa ovat:

Alvar Pet, koska uskomme, että antikampanjan avulla voimme innostaa sekä toimialaa että lemmikinomistajia huomioimaan vastuullisuuden valinnoissaan. Tarkoituksena on muistuttaa että tavara ja ylenpalttisuus eivät tee lemmikistä onnellista, mutta yhdessä vietetty aika puolestaan tekee hyvää niin lemmikille, kuin omistajallekin.

CozyCoats, koska haluamme muistuttaa kuluttajia tekemään vastuullisia valintoja sekä tietenkin kiinnittämään huomiota maailmankuuluun ylikulutusjuhlaan. Lisäksi vastapainona muistutamme antikampanjatempauksen Buycott Dog Walk taustalla olevasta ajatuksesta – koiran kanssa yhdessä vietetty aika tekee hyvää sekä lemmikille että omistajalle.

Goto-Sportwear, koska haluamme kannustaa vastuulliseen kuluttamisen, ja esimerkiksi vanhan valjaan tai hihnan kierrättämiseen tai korjaamiseen ja, jos uudelle tuotteelle on tarvetta suosittelemme vastuullisesti tuotettuja ja lähellä valmistettuja kestäviä koiran varusteita.

Koiruliini, koska haluamme toimia vastuullisesti eikä haluta tukea ylikulutusta. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme vastuullisiin valintoihin sekä viettämään aikaa lemmikkien kanssa.

LovePaws, koska haluamme panostaa laatuun ja kestävään kehitykseen.

Minnin, koska toivoisimme että se herättäisi lemmikkien omistajissa ajatuksia harkittuun kuluttamiseen ja kestävän kehityksen ajatusmalliin. Eli sen sijaan että Black Fridayna “haksahdettaisiin” turhiin hankintoihin ja heräteostoksiin “tänä shoppailun juhlapäivänä”, nauttisimmekin Suomen kauniista luonnosta ja rakkaista karvaisista ystävistämme.

Oliver’s Life & Style, koska ajatus sen taustalla on erittäin tärkeä ja ajankohtainen. Ympäristöstä ja ilmastosta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta tulevaisuuden pennuillakin on mahdollisuus nauttia rakkaidensa kanssa retkistä luontoon ja puhtaaseen ilmaan.

Polar Barks, koska haluamme inspiroida ihmisiä vastuulliseen kuluttamiseen ja ostamaan koiratarvikkeita vain oikeaan tarpeeseen ja panostamaan laadukkaisiin pitkäikäisiin tuotteisiin, jotka kuorimittavat vähemmän ympäristöä.

Think Today, koska haluamme pienenä kotimaisena yrityksenä tehdä yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa ja olla mukana vähentämässä hyperkulutusta ja tarjouskauppaa sekä kannustaa vastuulliseen harkintaan tuotteiden hankinnassa. Mutta muistuttaa lisäksi kotimaisten yritysten ja tuotteiden sekä palveluiden olemassaolosta kasvavalla lemmikkialalla.

…ja toivottavasti sinäkin!

Tule siis mukaan tempaukseen hylkäämällä hyperkulutukseen kannustavat tarjoukset ja lähtemällä shoppailun sijaan lenkille. Jaa somessa koiralenkistäsi kuvia hashtagillä #BuycottDogWalk