Liity laumaan – saat 10% alennuksen

syyskuu, 2022

Miten valita vastuullinen koiranruoka?

Vastuullisuus on tämän päivän suurimpia trendejä, listasimme muutamia vinkkejä vastuullisen yrityksen tunnistamiseen. 🌿

Miten valita vastuullinen koiranruoka?

Koiranruokamarkkinoilla on tänä päivänä runsaasti vaihtoehtoja tarjolla ja yhä useampi markkinoi tuotteitaan ja yritystään vastuullisena. Kuluttajalle voi olla haastavaa löytää ja valita oikeasti vastuullinen koiranruoka – mistä sitten tunnistaa onko yritys vain kauniita sanoja vai ihan oikeita tekoja?

Alvar on täällä auttamassa! 🐶

Tässä muutamia vinkkejä mihin kannattaa kiinnittää huomiota eri vaihtoehtoja harkitessasi. Listasimme myös tekoja mitä me täällä Alvarilla teemme näiden tavoitteiden saavuttamiseksi:

Vastuullinen yritys ottaa kestävän kehityksen tavoitteet huomioon osana strategiaansa, yritys on sitoutunut tavoitteisiin johtoryhmästä alkaen.

✔️ Vastuullisuus on Alvarin ytimessä ja tämä ohjaa jokaista päätöksentekoamme. Alvarin kannattavuus ja kasvu ei tule koskaan tapahtumaan ympäristön kustannuksella.

Kuinka paljon yritys kertoo toiminnastaan, raaka-aineiden ja materiaalien alkuperistä? Läpinäkyvyys on yksi vastuullisuuden kulmakivistä, mitä enemmän yritys kertoo toiminnastaan, sitä vähemmän heillä on salattavaa.

✔️ Tunnemme tuottajakumppanimme ja tiedämme mistä raaka-aineemme sekä materiaalimme tulevat. Tavoitteenamme 100% läpinäkyvä tuotantoketju.

✔️ Haluamme tietää kaiken, mutta myös kertoa asiakkaillemme tuotteidemme tarinan raaka-aineesta alkaen.

✔️Kommunikoimme meidän saavutuksista, mutta haluamme myös kertoa meidän kehityskohteistamme.

✔️ Raportoimme vuosittain toiminnastamme vastuullisuusraportin muodossa.

Kuinka paljon yritys kertoo vastuullisuudestaan ja millä tavoin he takaavat toiminnan luotettavuuden?

✔️ Teemme valintamme pohjautuen tieteelliseen tutkimustietoon operaatiomme suunnittelussa sekä tuotekehityksessämme.

✔️ Valitsemme yhteistyökumppanimme harkiten, vaadimme kumppaneiltamme yhtälailla vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa.

✔️ Käytämme kolmannen osapuolen palveluita toiminnan laadun varmistamiseksi, mm. hiilijalanjälkilaskelmat ja sertifioinnit.

Me Alvarilla ymmärrämme, että kestävä kehitys on päättymätön matka ja teemme jatkuvasti töitä hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Olemme valmiita tarkastelemaan toimintaamme kriittisin silmin ja mukautamme toimintaamme tarvittaessa. 🐾