Foder för rescue hundar som Sansa och andra stora hundar hittar du från Alvar Pet.
Alvars torrfoder för stora hundar
Alvars torrfoder för stora hundar

Ruokavalio suuren koirasi tarpeisiin

Tilaa kokeilupaketti

2 kg alkaen 9,90 €

Ison koiran ruokinta 🐶

Suurten koirarotujen ruokinta vaatii huomiota ja huolellisuutta, jotta ne pysyvät terveinä, onnellisina ja aktiivisina. 💚

Onneksi meillä Alvarilla on laaja kokemus ja tieto siitä, miksi oikean rehun ja ravintolisien valinta on isojen koirien yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta ratkaisevaa.

Terveellinen valinta suuritassuiselle koirakaverille

Luomme koirasi tarpeisiin pohjautuvan yksilöllisen ruokintasuosituksen. 

Tilaa koirallesi räätälöity kokeilupaketti sisältäen 2 kg kuivaruokaa ja valitsemasi lisätuotteet, alkaen 9,90€ sis. kuljetus. Jos olette tyytyväisiä, jatka tilaajana!

Tuotetärpit suurelle koiralle

Vinkkejä ison koiran ruokintaan 🐶

Mitä huomioida suuren koiran ruokaa valittaessa?

Itsestään selvää lienee, että suureen suuhun sopii usein suurempi nappulakoko (tsekkaa valikoimastamme esimerkiksi Järeä ja Solakka). Lisäksi – mikäli suuri koirasi omaa suuren suun ohessa pohjattoman vatsan – kylläisyydentunnetta voi tukea korkeammalla kuitumäärällä.

Kasvuvaiheen tarkka tukeminen

Ison koiranpennun vääränlainen ruokinta – liian runsas energiansaanti ja suuri kalsiumpitoisuus – kasvuvaiheessa voi altistaa luuston kasvuhäiriöille.

Varmista siis, että aikuiskooltaan suurelle (yli 25 kg) pennulle käyttämäsi penturuoka on suunniteltu joko varta vasten suurikokoisiksi kasvaville koirille tai sopii kaikenkokoisille roduille. Alvarin Vakaa on suunniteltu suuren pennun tarpeisiin. 

Kuidut kohdilleen, suuri koira!

Erikokoisten koirien suoliston toiminnassa on havaittu eroja. Suurilla koirilla uloste on herkemmin löysempää. Ruoan hyvällä sulavuudella ja oikeanlaisella kuitukoostumuksella voi tasapainottaa ja tukea suoliston toimintaa.

Mitä aktiivisia ainesosia suuren koiran ruoassa tulisi olla?

Isoilla koirilla nivelet joutuvat pieniä suuremmalle rasitukselle painokuormituksen myötä. Suurikokoisille koirille suosittelemme usein ruokaa, joka sisältää nivelten hyvinvoinnille hyödyllisiä ravintoaineita, kuten glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kalaöljyn omega-3-rasvahappoja.

4 syytä valita Alvar.

🐟 Luonnolliset, kestävät raaka-aineet
🐶 Koirasi tarpeisiin räätälöity ruokintasuunnitelma
👩‍⚕️Eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämät reseptit
🌱 Vastuullisesti tuotettu Pohjoismaissa

Terveisiä asiakkailtamme.

⭐⭐⭐⭐⭐
“7-vuotiaalla Akulla oli vatsaongelmia, kunnes aloitimme Alvarit. Alvarin ruoista tuli heti uusi suosikki, ja masuhuolet jäivät historiaan!” – Ulla

⭐⭐⭐⭐⭐
“Nappulat maistuu, koira voi hyvin ja turkki kiiltää!” – Nalan omistaja

.

Lue lisää koiran ruokinnasta

Usein kysyttyä